Feta-edamame-granaattiomenasalaatti

15 minuuttia
208 kcal

Rapeaa vihreää salaattia, fetaa, edamameja ja granaattiomenansiemeniä. Mausteena minttua. Sopii sekä ateriaksi että lisukkeeksi.

Salaattia, granaattiomenaa, fetaa

Feta-edamame-granaattiomenasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g edamamepapuja
  • 1 sydänsalaatti
  • 1 omena
  • 1 granaattiomena
  • 40 g fetaa
  • Kourallinen minttua

Dijonvinaigrette:

  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl dijoninsinappia
  • 2 dl oliiviöljyä
  • Merisuolaa
  • Pippuria

Valmistus

  • Kaada edamamepavut kattilaan, kaada kiehuvaa vettä päälle ja anna seistä kannen alla 5 minuuttia.

  • Kaada vesi pois ja valuta pavut siivilässä.

  • Irrota salaatinlehdet.

  • Kuutioi omena ja irrota graaattiomenan siemenet.

  • Jaa salaatinlehdet, pavut, omenakuutiot, granaattiomenan siemenet, kuutioitu feta ja mintunlehdet lautasille.

  • Sekoita dijoninsinappi ja etikka vispilällä. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan vispaten. Mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota kummankin annoksen päälle 2 tl vinaigrettea. Käytä loppu vinaigrette myöhemmin.