Terveellisiä reseptejä Päivällinen Feta-edama... Feta-edamame-granaattiomenasalaatti 15 minuuttia 208 kcal Rapeaa vihreää salaattia, fetaa, edamameja ja granaattiomenansiemeniä. Mausteena minttua. Sopii sekä ateriaksi että lisukkeeksi. Teksti: Martin Kreutzer 8. elokuuta 2019 Feta-edamame-granaattiomenasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 200 g edamamepapuja 1 sydänsalaatti 1 omena 1 granaattiomena 40 g fetaa Kourallinen minttua Dijonvinaigrette: ½ dl valkoviinietikkaa 1 rkl dijoninsinappia 2 dl oliiviöljyä Merisuolaa Pippuria Valmistus Kaada edamamepavut kattilaan, kaada kiehuvaa vettä päälle ja anna seistä kannen alla 5 minuuttia. Kaada vesi pois ja valuta pavut siivilässä. Irrota salaatinlehdet. Kuutioi omena ja irrota graaattiomenan siemenet. Jaa salaatinlehdet, pavut, omenakuutiot, granaattiomenan siemenet, kuutioitu feta ja mintunlehdet lautasille. Sekoita dijoninsinappi ja etikka vispilällä. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan vispaten. Mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota kummankin annoksen päälle 2 tl vinaigrettea. Käytä loppu vinaigrette myöhemmin. Lisää edamamereseptejä täältä GranaattiomenaSalaattiOmena