Feta-edamame-granaattiomenasalaatti
Rapeaa vihreää salaattia, fetaa, edamameja ja granaattiomenansiemeniä. Mausteena minttua. Sopii sekä ateriaksi että lisukkeeksi.
Rapeaa vihreää salaattia, fetaa, edamameja ja granaattiomenansiemeniä. Mausteena minttua. Sopii sekä ateriaksi että lisukkeeksi.
Kaada edamamepavut kattilaan, kaada kiehuvaa vettä päälle ja anna seistä kannen alla 5 minuuttia.
Kaada vesi pois ja valuta pavut siivilässä.
Irrota salaatinlehdet.
Kuutioi omena ja irrota graaattiomenan siemenet.
Jaa salaatinlehdet, pavut, omenakuutiot, granaattiomenan siemenet, kuutioitu feta ja mintunlehdet lautasille.
Sekoita dijoninsinappi ja etikka vispilällä. Lisää oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan vispaten. Mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota kummankin annoksen päälle 2 tl vinaigrettea. Käytä loppu vinaigrette myöhemmin.
Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!