Hedelmäinen tiikerirapusalaatti

25 minuuttia
359 kcal

Luumua ja itämaissävyistä kastiketta jättirapujen kanssa.

Käytä syksyn satoa salaateissa.

Hedelmäinen tiikerirapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ friseesalaatinkerää (110 g)
  • 50 g luumuja
  • ½ salaattisikuri (220 g)
  • 4 isoa retiisiä (100 g)
  • 1 isoa avokadoa
  • 200 g tiikerirapuja
  • tl silputtua chilipaprikaa
  • ½ tl oliiviöljyä

Kastike

  • ¼ dl manteli- tai maapähkinävoita
  • 2 rkl vettä
  • ½ rkl tamaria (gluteenitonta japanilaista soijakastiketta)
  • veitsenkärjellinen steviaa
  • ½ rkl omenaviinietikkaa
  • ¼ tl raastettua inkiväärinjuurta

Valmistus

  • Kuori tiikeriravut. Paista chiliä ja rapuja öljyssä 5 minuuttia.

  • Pese kasvikset ja luumut, poista luumuista kivet. Suikaloi salaattisikuri ja pilko muut kasvikset ja hedelmät mielesi mukaan.

  • Mittaa kastikeainekset tehosekoittimeen tai vastaavaan ja sekoita kastike tasaiseksi.

  • Asettele ravut kasvispedille ja lisää kastike.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background