Hedelmäinen tiikerirapusalaatti

25 minuuttia
359 kcal

Luumua ja itämaissävyistä kastiketta jättirapujen kanssa.

Käytä syksyn satoa salaateissa.

Hedelmäinen tiikerirapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ¼ friseesalaatinkerää (110 g)
  • 50 g luumuja
  • ½ salaattisikuri (220 g)
  • 4 isoa retiisiä (100 g)
  • 1 isoa avokadoa
  • 200 g tiikerirapuja
  • tl silputtua chilipaprikaa
  • ½ tl oliiviöljyä

Kastike

  • ¼ dl manteli- tai maapähkinävoita
  • 2 rkl vettä
  • ½ rkl tamaria (gluteenitonta japanilaista soijakastiketta)
  • veitsenkärjellinen steviaa
  • ½ rkl omenaviinietikkaa
  • ¼ tl raastettua inkiväärinjuurta

Valmistus

  • Kuori tiikeriravut. Paista chiliä ja rapuja öljyssä 5 minuuttia.

  • Pese kasvikset ja luumut, poista luumuista kivet. Suikaloi salaattisikuri ja pilko muut kasvikset ja hedelmät mielesi mukaan.

  • Mittaa kastikeainekset tehosekoittimeen tai vastaavaan ja sekoita kastike tasaiseksi.

  • Asettele ravut kasvispedille ja lisää kastike.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background