Terveellisiä reseptejä Päivällinen Hedelmäine... Hedelmäinen tiikerirapusalaatti 25 minuuttia 359 kcal Luumua ja itämaissävyistä kastiketta jättirapujen kanssa. Teksti: Michelle Kristensen 19. heinäkuuta 2016 Käytä syksyn satoa salaateissa. Hedelmäinen tiikerirapusalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ¼ friseesalaatinkerää (110 g) 50 g luumuja ½ salaattisikuri (220 g) 4 isoa retiisiä (100 g) 1 isoa avokadoa 200 g tiikerirapuja tl silputtua chilipaprikaa ½ tl oliiviöljyä Kastike ¼ dl manteli- tai maapähkinävoita 2 rkl vettä ½ rkl tamaria (gluteenitonta japanilaista soijakastiketta) veitsenkärjellinen steviaa ½ rkl omenaviinietikkaa ¼ tl raastettua inkiväärinjuurta Valmistus Kuori tiikeriravut. Paista chiliä ja rapuja öljyssä 5 minuuttia. Pese kasvikset ja luumut, poista luumuista kivet. Suikaloi salaattisikuri ja pilko muut kasvikset ja hedelmät mielesi mukaan. Mittaa kastikeainekset tehosekoittimeen tai vastaavaan ja sekoita kastike tasaiseksi. Asettele ravut kasvispedille ja lisää kastike. Salaatti