Käytä syksyn satoa salaateissa.

Hedelmäinen tiikerirapusalaatti

Luumua ja itämaissävyistä kastiketta jättirapujen kanssa.

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

½ friseesalaatinkerää (110 g)
100 g luumuja
1 salaattisikuri (220 g)
8 isoa retiisiä (100 g)
2 isoa avokadoa
400 g tiikerirapuja
ⁱ⁄₅ tl silputtua chilipaprikaa
1 tl oliiviöljyä

Oletko sinäkin avokadon ystävä? Lue, miksi avokadolla herkuttelussa ei tarvitse ujostella.

Kastike

½ dl manteli- tai maapähkinävoita
4 rkl vettä
1 rkl tamaria (gluteenitonta japanilaista soijakastiketta)
veitsenkärjellinen steviaa
1 rkl omenaviinietikkaa
½ tl raastettua inkiväärinjuurta

Valmistus

  • Kuori tiikeriravut. Paista chiliä ja rapuja öljyssä 5 minuuttia.
  • Pese kasvikset ja luumut, poista luumuista kivet. Suikaloi salaattisikuri ja pilko muut kasvikset ja hedelmät mielesi mukaan.
  • Mittaa kastikeainekset tehosekoittimeen tai vastaavaan ja sekoita kastike tasaiseksi.
  • Asettele ravut kasvispedille ja lisää kastike.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee