Meksikolainen katkarapusalaatti

15 minuuttia
257 kcal

Meksikon makuja mukailevaa katkarapusalaattia voi syödä sellaisenaan tai vaikka leivän päällä. Herkku sisältää vain vähän energiaa ja valmistuu vartissa.

Meksikolainen katkarapusalaatti

Ihanan värikäs salaatti on myös täyttävä.

© wichmann+bendtsen

Meksikolainen katkarapusalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 300 g katkarapuja
  • 24 kirsikkatomaattia
  • 1 punainen paprika
  • 2 vartta kevätsipulia
  • ½ punaista chiliä
  • 2 tl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 1 limetti
  • 1 sydänsalaatti
  • ripaus korianteria

Lisäksi:

  • 2 viipaletta täysjyväruisleipää

Valmistus

  • Kaada katkaravut siivilään. Juoksuta kylmää vettä päälle. Valuta ja painele katkaravuista ylimääräinen vesi pois.

  • Lohko tomaatit, kuutioi paprika ja silppua sipuli ja chili.

  • Sekoita kasvikset, pirskota päälle oliiviöljyä ja vähän suolaa ja mausta puolen limetin mehulla. Lisää ravut.

  • Tee salaatinlehdistä peti kahdelle lautaselle. Jaa päälle katkarapusalaatti ja koristele annokset limettiviipaleilla ja korianterilla. Paahda lisäksi ruisleipää.

VINKKI! Puoli tölkkiä valutettua maissia tai kidney­papuja tekee salaatista ruokaisamman.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background