Meksikolainen katkarapusalaatti
Meksikon makuja mukailevaa katkarapusalaattia voi syödä sellaisenaan tai vaikka leivän päällä. Herkku sisältää vain vähän energiaa ja valmistuu vartissa.
Meksikon makuja mukailevaa katkarapusalaattia voi syödä sellaisenaan tai vaikka leivän päällä. Herkku sisältää vain vähän energiaa ja valmistuu vartissa.
Ihanan värikäs salaatti on myös täyttävä.
Kaada katkaravut siivilään. Juoksuta kylmää vettä päälle. Valuta ja painele katkaravuista ylimääräinen vesi pois.
Lohko tomaatit, kuutioi paprika ja silppua sipuli ja chili.
Sekoita kasvikset, pirskota päälle oliiviöljyä ja vähän suolaa ja mausta puolen limetin mehulla. Lisää ravut.
Tee salaatinlehdistä peti kahdelle lautaselle. Jaa päälle katkarapusalaatti ja koristele annokset limettiviipaleilla ja korianterilla. Paahda lisäksi ruisleipää.
VINKKI! Puoli tölkkiä valutettua maissia tai kidneypapuja tekee salaatista ruokaisamman.