Lohta, vadelmasalaattia ja herneitä

30 minuuttia
440 kcal

Lohi, kvinoa ja vadelmat ovat superfoodia! Valmista puolessa tunnissa.

Kokeile uutta reseptiä!

© wichmann+bendtsen

Lohta, vadelmasalaattia ja herneitä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 50 g punaista kvinoaa (kuivapaino)
  • Merisuolaa
  • 2 palaa lohta, à noin 125 g
  • 150 g vihreää parsaa
  • Rapsiöljyä
  • 2 dl tuoreita herneitä
  • 100 g vadelmia
  • 1 kourallista tilliä
  • 2 limettiä
  • Pippuria

Valmistus

  • Huuhdo ja keitä kvinoa miedossa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä siivilässä. Sekoita välillä haarukalla.

  • Kypsennä lohipalat uunissa leivinpaperin päällä 200 asteessa, noin 12 minuuttia. Ripottele päälle vähän suolaa.

  • Katkaiset parsoista kannat ja kuori tarvittaessa varret nuppuun saakka. Pane parsat kulhoon, ripottele parsoille suolaa ja pirskota rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 1 minuutti. Nosta parsat valumaan ja kypsennä herneitä samassa vedessä 1 minuutti.

  • Halkaise parsat pitkittäin. Sekoita varovasti kvinoa, parsat, tilli ja vähän limettimehua.

  • Jaa kvinoasalaatti lautasille. Nosta lohipalat viereen ja pyöräytä päälle pippuria myllystä. Koristele limettilohkoilla. Tarjoa lisäksi herneitä.

VINKKI!Vadelmat voi korvata muilla kauden marjoilla. Kaunein salaatti syntyy, kun käyttää useita eri marjoja.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background