Huuhdo ja keitä kvinoa miedossa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä siivilässä. Sekoita välillä haarukalla.
Kypsennä lohipalat uunissa leivinpaperin päällä 200 asteessa, noin 12 minuuttia. Ripottele päälle vähän suolaa.
Katkaiset parsoista kannat ja kuori tarvittaessa varret nuppuun saakka. Pane parsat kulhoon, ripottele parsoille suolaa ja pirskota rapsiöljyä. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna kypsyä 1 minuutti. Nosta parsat valumaan ja kypsennä herneitä samassa vedessä 1 minuutti.
Halkaise parsat pitkittäin. Sekoita varovasti kvinoa, parsat, tilli ja vähän limettimehua.
Jaa kvinoasalaatti lautasille. Nosta lohipalat viereen ja pyöräytä päälle pippuria myllystä. Koristele limettilohkoilla. Tarjoa lisäksi herneitä.
VINKKI!Vadelmat voi korvata muilla kauden marjoilla. Kaunein salaatti syntyy, kun käyttää useita eri marjoja.