Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta
Kasvissyöjiä ruokapyödässä?

 Jätä pois vain chorizomakkara, niin pasta sopii heillekin.

© wichmann+bendtsen

Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta

Pasta ja tomaattikastike on kestosuosikki monessa ruokapöydässä. Nyt siihen yhdistyy chorizomakkara ja maukas kokonaisuus valmistuu kätevästi yhdessä pannussa. Helppoa ja hyvää!

torstai 20. helmikuuta 2020 teksti S. Leth

Italialainen yhden padan chorizo-tomaattipasta

4 annosta

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

1 sipuli

1-2 valkosipulinkynttä

250 g kirsikkatomaatteja

½ kesäkurpitsaa

1 porkkana

75 g chorizomakkaraa

1 rkl oliiviöljyä

350 g täysjyväspagettia

1 tölkki tomaattimurskaa

3 rkl tomaattipyrettä

6 dl kasvislientä

½ tl oreganoa

½ tl basilikaa

merisuolaa

mustapippuria

kourallinen tuoretta basilikaa

parmesaaniraastetta

Valmistus

  • Hienonna sipuli ja valkosipuli. Lohko tomaatit ja raasta kesäkurpitsa ja porkkana.

  • Pilko chorizo.

  • Pane pataan muut ainekset, paitsi basilika ja parmesaani. Kiehauta sekoitellen.

  • Anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia, tai kunnes spagetti on kovankypsää.

  • Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Koristele annokset parmesaanilla ja basilikalla.

VINKKI!Kasvissyöjä voi jättää italialaisesta one potista chorizon pois, suikaloida pataan eri värisiä paprikoita ja terästää makua hienonnetulla chilillä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 484 kcal

Proteiinia: 19 g

Rasvaa: 13 g

Hiilihydraattia: 79 g

Kuitua: 12 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee