Helpot minipizzat chorizo-, herkkusieni- ja paprikatäytteellä

25 minuuttia
512 kcal

Herkkusienillä, paprikalla ja chorizolla täytetyt minipizzat sopivat niin lounaaksi kuin päivälliseksikin. Kokeile myös eväänä! Makukin on kohdallaan!

Pieniä sieni-, paprika- ja chorizopizzoja

HELPOT PIKKUPIZZAT – herkkuruokaa niin lounaaksi kuin päivälliseksikin.

© wichmann+bendtsen

Helpot minipizzat chorizo-, herkkusieni- ja paprikatäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 täysjyväpitaleipää
  • 60 g mozzarellaraastetta
  • ½ paprika
  • 50 g herkkusieniä
  • 8 kivetöntä oliivia
  • 60 g mausteista makkaraa (esimerkiksi chorizoa)
  • tuoretta basilikaa

Pizzakastike

  • 3½ dl paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
  • 1 tl vaaleaa hunajaa tai sokeria
  • 1 tl sipulijauhetta
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl basilikaa
  • ½ tl merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Halkaise pitaleivät kahdeksaksi ohueksi pizzapohjaksi leivinpaperin päälle.
  • Sekoita tomaattikastikkeen ainekset ja jaa se pizzapohjille.
  • Päällystä pizzat juustoraasteella, paprikarenkailla, herkkusieniviipaleilla, halkaistuilla oliiveilla ja chorizoviipaleilla.
  • Paista 10 minuuttia 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut ja pohja rapea.
  • Koristele basilikalla.

VINKKI! Tee tupla-annos ja laita puolet pizzoista pakastimeen. Pizzat säilyvät parhaiten, jos pakastat ne ennen paistamista. Voit laittaa jäiset pizzat suoraan kuumaan uuniin, mutta pidennä silloin paistoaikaa 15 minuuttiin.