Broileri-mansikkasalaatti

30 minuuttia
380 kcal

Raikas kanasalaatti sopii kaikkiin tilanteisiin. Lisäksi se on helppo ja nopea valmistaa!

Broileri-mansikkasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 broilerin rintafileetä
  • 1 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa
  • 2 sydänsalaattia
  • 100 g salaattia, esim. romaine-salaattia tai punasalaattia
  • 10 mansikkaa
  • 2 rkl kastiketta

Kastike

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • dl punaviinietikkaa tai omenaviinietikkaa
  • 2 dl öljyä, saksanpähkinä-, avokado-, oliivi- tai rypsiöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria

Broileri-mansikkasalaatin valmistus

  • Paahda siemenet kuivalla pannulla.
  • Paista broilerinfileet öljyssä: ruskista ensin kuumassa pannussa ja viimeistele paistamalla noin 7-8 minuuttia molemmin puolin miedommalla lämmöllä.
  • Mausta fileet suolalla ja anna jäähtyä.
  • Huuhdo salaatit, linkoa kuivaksi ja pilko haluamallasi tavalla.
  • Puhdista ja puolita mansikat.
  • Sekoita kastike vatkaten ja mausta se suolalla ja pippurilla.
  • Asettele salaatti, broilerit, marjat ja siemenet lautaselle.
  • Viimeistele annokset kastikkeella tai tarjoile kastike erikseen.