Jauhelihatäytteiset tortillakupit

35 minuuttia
256 kcal

Annoshyvää iltapalaksi? Kyllä kiitos! Kokeile jauhelihatäytteisiä tortillakuppeja.

Jauhelihatäytteiset tortillakupit

TORTILLAKUPIT – Uutta, kivaa ja herkullista

© wichmann+bendtsen

Jauhelihatäytteiset tortillakupit

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • ¼ rkl oliiviöljyä
  • ¼ sipuli
  • ¼ paprika
  • ¼ kesäkurpitsaa
  • 111 g naudan kevytjauhelihaa
  • ¾ rkl tacomaustetta
  • ¼ tlk tomaattimurskaa
  • 2 pientå täysjyvätortillaa
  • 11 g cheddarraastetta

Päälle

  • ¼ dl kevytranskankermaa
  • ¼ kourallista korianteria

Valmistus

  • Hienonna sipuli, kuutioi paprika ja raasta kesäkurpitsa. Kuullota kasvikset öljyssä.
  • Lisää liha ja ruskista.
  • Sekoita joukkoon tacomauste ja paista vielä pari minuuttia. Lisää tomaattimurska ja kiehauta liika neste pois.
  • Taittele 9 pientä tortilla­lettua kupeiksi vuoan koloihin.
  • Jaa jauheliha-kasvistäyte kuppeihin, ripottele päälle juustoraaste ja kuumenna 200 asteeessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja tortillat jähmettyvät kuppien muotoon.
  • Viimeistele kupit ranskankermalla ja korianterisilpulla.

VINKKI Tortillakupit säilyvät pari päivää jää­kaapissa.
VINKKI Pienet tortillat taittuvat muffinivuokiin sellaisenaan. Jos käytät ­isoja lettuja, tee reunoista nachoja: saksi ylimääräiset reunat, paloittele, sipaise öljyllä ja kuivata rapeiksi 200 asteessa noin 10 minuuttia.