Terveellisiä reseptejä Päivällinen Aasialaine... Aasialainen naudanliha-paprikasalaatti 25 minuuttia 546 kcal Aasialaisittain maustettu naudanliha-paprikasalaatti sopii mainiosti vaikka päivällispöytään. Teksti: Anne Larsen 4. syyskuuta 2019 ETSITKÖ UUSIA IDEOITA PÄIVÄLLISPÖYTÄÄN? Kokeile maukasta ja ruokaisaa salaattia, niin ihastut ikihyviksi. © wichmann+bendtsen Aasialainen naudanliha-paprikasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 1 salottisipuli pieni pala inkivääriä 1 sitruunaruoho 2 rkl oliiviöljyä 300 g mureaa naudan sisä- tai ulkofilettä 2 rkl kalakastiketta 2 tl osterikastiketta 3 tippaa vahvaa chilikastiketta 2 rkl soijakastiketta 1 suippokaali ½ keltaista, punaista ja vihreää paprikaa 3 limettiä merisuolaa mustapippuria ½ kurkkua 1 punainen chilipalko 1 sydänsalaatti 2 vartta thaibasilikaa 2 vartta korianteria Valmistus Hienonna sipuli, inkivääri ja sitruunaruoho. Kuullota oliiviöljyssä wokissa tai pannulla. Suikaloi liha, pyyhi talouspaperilla ja lisää pannulle. Paista muutama minuutti koko ajan käännellen. Lisää kala-, osteri-, chili- ja soijakastikkeet. Suikaloi kaali ja paprikat ja lisää ne ja 0,5 dl vettä pannulle. Mausta salaatti kahden limetin mehulla, suolalla ja pippurilla. Halkaise, poista siemenet ja kuutioi kurkku. Hienonna chili ja lohko limetti. Tee sydänsalaatista peti lautasille, jaa päälle lämmin liha ja lisää kurkkukuutiot. Koristele annokset chilillä, yrteillä ja limettilohkoilla. Kokeile myös jauhelihalla täytetyt paprikat. VINKKI! Korianterin voi korvata lehtipersiljalla. Silloin salaatin maku taittuu aasialaisesta enemmän pohjoismaiseksi. ChiliNaudanlihaSalaatti