Miten kasvishampurilaisesta saa kotikonsteilla maukkaan?
Hampurilainen ei välttämättä kaipaa lihaa. Tarjoamme vinkit kasvissyöjän tai vegaanin pihveiksi ja jaamme suosikkireseptimme.
Hampurilainen ei välttämättä kaipaa lihaa. Tarjoamme vinkit kasvissyöjän tai vegaanin pihveiksi ja jaamme suosikkireseptimme.
Hampurilaisen ydin on pihvi, ja valmiita kasvispihvejä on kaupoissa nykyisin jo paljon tarjolla. Kaikki lihattoman hampurilaisen perään haikailevat eivät kuitenkaan halua käyttää eineksiä.
Maitotuotteita käyttävä voi paistaa viipaleen halloumia tai muuta kuumennuksen kestävää juustoa ja koota purilaisen sen ympärille tai kananmunia syövä voi laittaa pihvin tilalle paistetun munan. Jos haluat vegaaniversion, pihviksi voi valita myös portobello- tai herkkusienen.
Loistava vaihtoehto on myös valmistaa maukas papupihvi. Siihen voi käyttää lähes mitä vain papuja, mutta meidän suosikkimme on mustapapu.
Marinoitu punasipuli on mahtava lisuke burgeriin ja lisäksi superhelppo tehdä. Reseptin saat täältä.
Resepti: S. Leth
Artikkeli on ilmestynyt aiemmin KUNTO PLUSsan numerossa 7/2022.