Terveellisiä reseptejä Lounas Lohi-omena... Lohi-omena-piparjuurileipä 492 kcal Ruisleivästä saa herkullisilla ja ruokaisilla päällysteillä kokonaisen aterian! Teksti: Michelle Kristensen ja Anne Larsen 8. kesäkuuta 2017 Lohi-omena-piparjuurileipä Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 4 viipaletta täysjyväruisleipää à 50 g 1 sydänsalaatti 200 g kylmäsavulohta 2 dl skyriä tai rahkaa 2 tl piparjuuriraastetta tilkka sitruunamehua valkosipulinkynttä 1 kirpeä omena merisuolaa pippuria myllystä hiukan lehtipersiljaa Lohi-omena-piparjuurileivän valmistus Laita ruisviipaleet lautasille, ja levitä salaatinlehdet ja lohi leiville. Sekoita piparjuuriraaste ja puristettu valkosipuli skyriin tai rahkaan. Kuutioi omena ja sekoita kastikkeeseen, mausta suolalla, valkopippurilla ja sitrunamehulla. Hienonna persilja ja lisää kastikkeeseen. Jaa kastike leipien päälle. Ruisleipä sopii kiireisiin päiviinLohella päällystetyt ruisleivät ovat kiireisen päivän helppoa ruokaa. RuisleipäOmenaLohi