Rukiinen tonnikalaleipä

10 minuuttia
376 kcal

Lounas

Rukiinen tonnikalaleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g veteen säilöttyä tonnikalaa
  • 4 rkl kevytkermaviiliä tai -ranskankermaa
  • 1 dl maissinjyviä
  • ½ dl vihreää tai punaista
  • paprikaa
  • 4 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • suolaa
  • pippuria
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 Viipale täysjyväruisleipää

Lisäksi:

  • 2 hedelmä (omena, päärynä tai appelsiini)

Valmistus

Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle. Syö leivän lisäksi hedelmä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background