Rukiinen tonnikalaleipä

Lounas

torstai 14. heinäkuuta 2016 teksti KUNTOPLUS

Rukiinen tonnikalaleipä

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 10 minuuttia

AINEKSET

100 g veteen säilöttyä tonnikalaa

2 rkl kevytkermaviiliä tai -ranskankermaa

½ dl maissinjyviä

¼ dl vihreää tai punaista

paprikaa

2 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia

suolaa

pippuria

2 salaatinlehteä

2 viipale täysjyväruisleipää

Lisäksi:

1 hedelmä (omena, päärynä tai appelsiini)

Valmistus

Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle. Syö leivän lisäksi hedelmä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 376 kcal

Proteiinia: 32 g

Rasvaa: 4 g

Kuitua: 10 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee