Rukiinen tonnikalaleipä

10 minuuttia
376 kcal

Lounas

Rukiinen tonnikalaleipä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annos

  • 200 g veteen säilöttyä tonnikalaa
  • 4 rkl kevytkermaviiliä tai -ranskankermaa
  • 1 dl maissinjyviä
  • ½ dl vihreää tai punaista
  • paprikaa
  • 4 rkl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
  • suolaa
  • pippuria
  • 4 salaatinlehteä
  • 4 Viipale täysjyväruisleipää

Lisäksi:

  • 2 hedelmä (omena, päärynä tai appelsiini)

Valmistus

Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle. Syö leivän lisäksi hedelmä.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background