Pinkit letut

25 minuuttia
400 kcal

Riemastuttavat räiskäleet valloittavat värillään

Lautasellinen pinkkejä ohukaisia, marjoja ja rahkaa

Pinkit letut

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl/2 annosta

  • ½ munaa
  • banaani
  • 1⅓ mansikkaa
  • 1⅓ rkl punajuurimehua
  • 23 g kaurahiutaleita
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ⅓ rkl akaasiahunajaan
  • ¼ tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

  • ¼ dl skyriä tai rahkaa
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ rkl akaasiahunajaa

Pinkkien lettujen valmistus

Letut

  • Sekoita ainekset (kookosöljyä lukuunottamatta) tasaiseksi ja ohueksi taikinaksi.
  • Anna taikinan turvota 5–10 minuuttia.
  • Lämmitä ohukaispannua keskilämmöllä ja pane hieman kookosöljyä pannun koloihin.
  • Kun öljy on sulanut, kaada taikinaa pannulle noin 3 rkl ohukaista kohden.
  • Paista pari minuuttia, kunnes taikina alkaa kuplia ja ohukaisen paistopuoli muuttuu aavistuksen kullanruskeaksi.
  • Älä anna ohukaisen ruskistua liikaa, jotta heleä pinkki väri säilyy.
  • Paista ohukaista toiselta puolelta noin minuutin ajan.

Täyte

  • Sekoita kaikki täytteen ainekset huolellisesti yhteen.
  • Tarjoa ohukaiset jälkiruokana tai aamiaiseksi täytteen ja tuoreiden mansikoiden kera.

LUE MYÖS: Terveelliset banaaniletut ilman jauhoja ja sokeria