Terveellisiä reseptejä Letut ja lettutaikina Pinkit let... Pinkit letut 25 minuuttia 400 kcal Riemastuttavat räiskäleet valloittavat värillään Teksti: Martin Kreutzer ja Signe Moesby Leth 18. heinäkuuta 2016 Pinkit letut Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 kpl/2 annosta ½ munaa ⅓ banaani 1⅓ mansikkaa 1⅓ rkl punajuurimehua 23 g kaurahiutaleita ¼ tl leivinjauhetta ¼ tl vaniljajauhetta ⅓ rkl akaasiahunajaan ¼ tl kookosöljyä paistamiseen Täyte ¼ dl skyriä tai rahkaa ¼ tl vaniljajauhetta ¼ rkl akaasiahunajaa Pinkkien lettujen valmistus Letut Sekoita ainekset (kookosöljyä lukuunottamatta) tasaiseksi ja ohueksi taikinaksi. Anna taikinan turvota 5–10 minuuttia. Lämmitä ohukaispannua keskilämmöllä ja pane hieman kookosöljyä pannun koloihin. Kun öljy on sulanut, kaada taikinaa pannulle noin 3 rkl ohukaista kohden. Paista pari minuuttia, kunnes taikina alkaa kuplia ja ohukaisen paistopuoli muuttuu aavistuksen kullanruskeaksi. Älä anna ohukaisen ruskistua liikaa, jotta heleä pinkki väri säilyy. Paista ohukaista toiselta puolelta noin minuutin ajan. Täyte Sekoita kaikki täytteen ainekset huolellisesti yhteen. Tarjoa ohukaiset jälkiruokana tai aamiaiseksi täytteen ja tuoreiden mansikoiden kera. LUE MYÖS: Terveelliset banaaniletut ilman jauhoja ja sokeria Lisää lettu- ja lettutaikinaohjeita täältä tai kokeile meidän banaanilettujamme! MansikkaBanaani