Terveellisiä reseptejä Leivonnaiset Kaakaorahk... Kaakaorahkalla kuorrutettu banaanikakku 1 tuntia 294 kcal Jos tekee mieli jotain hyvää, kokeile namien sijaan terveellistä banaanikakkua, joka tyydyttää vaativankin makeanhimon. Teksti: Signe Moesby Leth 15. maaliskuuta 2018 Kaakaorahkalla kuorrutettu banaanikakku Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ¾ suurta, kypsää banaania ½ munaa ¼ dl akaasiahunajaa ¼ dl sulatettua kookosöljyä 1 rkl rahkaa ¼ tl ruokasoodaa ¼ tl leivinjauhetta ¼ tl kanelia ¼ tl vaniljajauhetta tl merisuolaa ½ dl tattarijauhoa 7½ g tummaa suklaata (70 %) Kaakakorahka: ½ dl rahkaa ¼ rkl tummaa kaakaojauhetta ¼ tl vaniljajauhetta ¼ rkl akaasiahunajaa Koristeluun: ¼ banaania 5 g suklaata Valmistus Muussaa banaanit haarukalla. Lisää munat, hunaja, öljy ja rahka. Sekoita kiuvat aineet ja lisää taikinaan. Rouhi lopuksi suklaa ja kääntele taikinan joukkoon. Voitele 20 cm kakkuvuoka tai vuoraa pohja leivinpaperilla ja levitä taikina vuokaan. Kypsennä kakkua 175 asteessa 45-50 minuuttia. Varmista kypsyys tikulla. Jäähdytä kakkupohja ritilällä. Sekoita kaakao, vaniljajauhe ja hunaja rahkan joukkoon. Levitä kuorrutus kakun päälle ja koristele kakku banaaniviipaleilla ja suklaarouheella. Kaipaatko lisää insipiraatiota terveelliseen herkutteluun? Löydät lisää reseptejä täältä!VIDEO: Näin valmistat viidessä minuutissa terveelliset ja superherkulliset banaaniletutLue myos: Terveellinen ja helppo suklaakakku