Gluteenittomat mustapapubrowniet

35 minuuttia
248 kcal

Mehevää ja makoisaa – ja vieläpä terveellistäkin.

Mehevät suklaabrowniet

HERKKU – Täydellisen mehevä ja juuri sopivan suklainen.

© wichmann+bendtsen

Gluteenittomat mustapapubrowniet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • ¼ tlk mustapapuja
  • ¾ kananmunaa
  • ¼ dl rapsiöljyä
  • ⅓ dl ruokosokeria
  • ¼ tl kaakaojauhetta
  • ¼ tl leivinjauhetta
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • ¼ tl merisuolaa
  • 22 g tummaa suklaata (70 % kaakaota)

Valmistus

  • Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  • Sekoita kaikki ainekset suklaata lukuun ottamatta monitoimikoneessa tai tehosekoittimessa tasaiseksi taikinaksi.
  • Rouhi suklaa ja sekoita puolet taikinaan. Kaada taikina vuokaan (20 x 20 cm).
  • Ripottele loput suklaarouheesta taikinan päälle ja paista uunissa noin 25 minuuttia.

TIPS
Koristele browniet tuoreilla tai pakastemarjoilla.