Kaalia 4 tavalla

Rouskuvan rapea kaali on tehnyt näyttävän paluun ruokalistoille. Näin Green Kitchen Storiesin bloggarit valmistavat talven terveellisintä kasvista.

Hapankaali

Fermentointi eli maitohappokäyminen on ikivanha säilömistapa. Raastettujen ja suolan avulla mehustettujen kasvisten annetaan käydä hapettomassa tilassa. Käymisen ja hapattamisen aikana muodostuu entsyymejä ja maitohappobakteereita, jotka edistävät ruuansulatusta ja parantavat vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä suolistossa. Valko-, suippo- ja punakaali sopivat erinomaisesti hapankaaliksi. Linkiestä saat modernin maitohappokäymisellä valmistetun kaalin ja muita uusia kaalireseptejä.Hapatetut ruoat auttavat tukemaan suoliston hyvinvointia ja voivat näin tukea esimerkiksi painonhallintaa. Lue, miten kotikokkikin pääsee helposti alkuun hapattamisessa.

LUE MYÖS: Onko trendikäs kombuchatee myös terveellistä?

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background