Kaalia 4 tavalla

Rouskuvan rapea kaali on tehnyt näyttävän paluun ruokalistoille. Näin Green Kitchen Storiesin bloggarit valmistavat talven terveellisintä kasvista.

perjantai 30. lokakuuta 2015 teksti L. Vindahl

Hapankaali

Fermentointi eli maitohappokäyminen on ikivanha säilömistapa. Raastettujen ja suolan avulla mehustettujen kasvisten annetaan käydä hapettomassa tilassa. Käymisen ja hapattamisen aikana muodostuu entsyymejä ja maitohappobakteereita, jotka edistävät ruuansulatusta ja parantavat vitamiinien ja kivennäisaineiden imeytymistä suolistossa. Valko-, suippo- ja punakaali sopivat erinomaisesti hapankaaliksi. Linkiestä saat modernin maitohappokäymisellä valmistetun kaalin ja muita uusia kaalireseptejä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Missä juokset mieluiten?


KUNTO PLUS suosittelee