Kuumenna uuni 220 asteeseen.
Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja aseta puolikkaat pellille. Hiero leikkauspintaan oliiviöljyä ja ripottele mausteeksi savupaprikaa sekä suolaa.
Kypsennä munakoisoja 40‒45 min, kunnes ne ovat aivan pehmeitä.
Valmista sillä aikaa täyte.
Huuhdo linssit. Kuumenna ½ litraa vettä ja ripaus suolaa. Lisää linssit ja keitä niitä kannen alla miedolla lämmöllä noin 20 min.
Kaada vesi pois ja jäähdytä linssit.
Kuumenna vesi kiehuvaksi suuressa kattilassa.
Huuhdo ruusukaalit ja poista niistä uloimmat lehdet. Hienonna kaalit ja pane ne minuutiksi kiehuvaan veteen. Huuhdo heti jääkylmällä vedellä ja kumoa siivilään valumaan.
Sekoita kaikki kastikeaineet keskenään. Sekoita kastike ruusukaalin ja linssien joukkoon.
Annostele munakoisot tarjolle, levitä täyte päälle ja koristele hienonnetulla persiljalla sekä granaattiomenansiemenillä.