Mustikkamurupaistos

40 minuuttia
281 kcal

KUNTO PLUSsan mustikkamurupaistos skyrin tai rahkan kanssa toimii herkullisena ja kevyenä jälkiruokana tai aamiaisena. Mustikoissa on runsaasti vitamiineja, antioksidantteja ja kuitua ja bonuksena vielä ihana maku!

Mustikkamurupaistosta vuoassa ja skyriä

MUSTIKKAMURUPAISTOS SYNTYY KAURAHIUTALEISTA JA SIEMENISTÄ – herkku sisältää runsaasti kuitua ja terveellisiä rasvoja. Maistuu takuulla!

© wichmann+bendtsen

Mustikkamurupaistos

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • skyriä tai kreikkalaista jogurttia

Täyte

  • 166 g mustikoita
  • ⅓ tl vaniljajauhetta
  • ½ rkl hunajaa

Muru

  • ½ dl kaurahiutaleita
  • ¼ dl auringonkukan siemeniä
  • ¼ dl kurpitsansiemeniä
  • ⅓ dl kookoslastuja
  • ⅓ tl kanelia
  • ¼ dl juoksevaa hunajaa

Valmistus

  • Sekoita mustikat, vaniljajauhe ja hunaja ja levitä uunivuoan pohjalle.
  • Sekoita muruainekset niin, että hunaja sekottuu tasaisesti.
  • Ripottele muru mustikoiden päälle.
  • Kypsennä 175 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
  • Notkista kylmä skyr tai kreikkalainen jogurtti lusikalla ja tarjoa paistoksen kanssa.

LUE MYÖS: Terveellinen mustikka – vinkkejä ja reseptejä

VINKKI! Mustikkamurupaistos maistuu jälkiruokana, mutta se myös käynnistää päivän mallikkaasti.