Nainen esittelee tryffeliherkkuja korissa
Mausta TRYFFELIT esimerkiksi kahvilla, chilillä tai lakritsijauheella!
© David Frenkiel

Manteli-taatelitryffelit

Makeannälkä? Nämä suklaiset tryffeliherkut vievät kielen mennessään eivätkä sisällä lainkaan lisättyä sokeria.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016 teksti L. Vindahl

Manteli-taatelitryffelit

15 kpl

TARVITTAVA AIKA

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

15 tuoretta, pehmeää taatelia

2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä

100 g kookosjauhoa

100 g manteleita tai pähkinöitä

4 rkl kaakaojauhetta

1 rkl vettä

1 tl kanelia

Päälle

Kookoshiutaleita, mantelirouhetta tms.

Valmistus

  • Sekoita ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. HUOM! Jos koneen teho ei riitä, hienonna taatelit ensin haarukalla, ja lisää sitten muut aineet.
  • Siirrä valmis massa kylmään 10 minuutiksi.
  • Muotoile massasta 15 pientä tryffelipalloa.
  • Pyörittele ne kaakaossa, mantelirouheessa, kookoshiutaleissa, lakritsijauhossa tms. maun mukaan.
  • Pane valmiit tryffelit kylmään jähmettymään 20 minuutiksi ennen tarjoilua.

Ravintosisältö/kpl

Energiaa: 122 kcal

Proteiinia: 2,5 g

Rasvaa: 8,4 g

Hiilihydraattia: 11,1 g

Kuitua: 3,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee