Kardemummaiset browniet

Gluteenittomat raakakakkubrowniet.

maanantai 11. marraskuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Kardemummaiset browniet

9 kpl

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 1 tunti

Aika yhteensä: 75 minuuttia

AINEKSET

150 g taateleita

60 g saksanpähkinöitä

40 g kaakaojauhetta

1 tl kanelia

1 tl kardemummaa

½ luomuappelsiinin raastettu kuori

Koristeluun

40 g kookoshiutaleita

(+ mustikkamehua värjäämiseen)

  • Hienonna kaikki aineet monitoimikoneessa.
  • Levitä seos leivinpaperin päälle tasaiseksi, neliöksi. Kauli kakkua varovasti, jotta saat siitä varmasti tasaisen.
  • Sekoita kookoshiutaleet ja 1–2 rkl mustikkamehua keskenään monitoimikoneessa. (Voit halutessasi jättää mehun pois, sillä se on tarkoitettu vain antamaan väriä).
  • Ripottele kookoshiutaleet kakun päälle ja painele ne varovasti pintaan kiinni.
  • Pane jääkaappiin tunniksi ja leikkaa 9 osaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee