Kardemummaiset browniet

Gluteenittomat raakakakkubrowniet.

maanantai 11. marraskuuta 2013 teksti I. FORM-redaktionen

9 kpl

150 g taateleita
60 g saksanpähkinöitä
40 g kaakaojauhetta
1 tl kanelia
1 tl kardemummaa
½ luomuappelsiinin raastettu kuori


Koristeluun

40 g kookoshiutaleita
(+ mustikkamehua värjäämiseen)

  • Hienonna kaikki aineet monitoimikoneessa.
  • Levitä seos leivinpaperin päälle tasaiseksi, neliöksi. Kauli kakkua varovasti, jotta saat siitä varmasti tasaisen.
  • Sekoita kookoshiutaleet ja 1–2 rkl mustikkamehua keskenään monitoimikoneessa. (Voit halutessasi jättää mehun pois, sillä se on tarkoitettu vain antamaan väriä).
  • Ripottele kookoshiutaleet kakun päälle ja painele ne varovasti pintaan kiinni.
  • Pane jääkaappiin tunniksi ja leikkaa 9 osaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee