Kardemummaiset browniet

75 minuuttia

Gluteenittomat raakakakkubrowniet.

Kardemummaiset browniet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl

  • 33 g taateleita
  • 13 g saksanpähkinöitä
  • 8¾ g kaakaojauhetta
  • ¼ tl kanelia
  • ¼ tl kardemummaa
  • ¼ luomuappelsiinin raastettu kuori

Koristeluun

  • 8¾ g kookoshiutaleita
  • (+ mustikkamehua värjäämiseen)

Valmistus

  • Hienonna kaikki aineet monitoimikoneessa.

  • Levitä seos leivinpaperin päälle tasaiseksi, neliöksi. Kauli kakkua varovasti, jotta saat siitä varmasti tasaisen.

  • Sekoita kookoshiutaleet ja 1–2 rkl mustikkamehua keskenään monitoimikoneessa. (Voit halutessasi jättää mehun pois, sillä se on tarkoitettu vain antamaan väriä).

  • Ripottele kookoshiutaleet kakun päälle ja painele ne varovasti pintaan kiinni.

  • Pane jääkaappiin tunniksi ja leikkaa 9 osaan.