Hasselpähkinöitä, taatelia ja tummaa suklaata

Pähkinäsydämet

Terveelliset herkkusydämet.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti M. Kristensen

Pähkinäsydämet

8 sydäntä

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 10 minuuttia

Aika yhteensä: 25 minuuttia

AINEKSET

200 g hasselpähkinöitä

100 g tuoreita taateleita

50 g tummaa suklaata, 70 % kaakaota

¼ tl vaniljajauhetta

(lakritsijauhetta pinnalle)

Valmistus

  • Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 6‒10 minuuttia ja anna jäähtyä.
  • Pane kaikki aineet monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.

  • Kauli taikina levyksi kahden leivinarkin välissä.

  • Ripottele leivinpaperin päälle tarvittaessa vähän mantelijauhoja. Ota levystä muotilla sydämiä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja.
  • Koristele maun mukaan lakritsijauheella, kookoshiutaleilla, pakastekuivatuilla vadelmilla tai hedelmillä.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 219 kcal

Proteiinia: 18,6 g

Rasvaa: 14,75 g

Hiilihydraattia: 18,25 g

Kuitua: 3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee