Terveellisiä reseptejä Jälkiruoka Pähkinäsyd... Pähkinäsydämet 25 minuuttia 219 kcal Terveelliset herkkusydämet. Teksti: Michelle Kristensen 27. elokuuta 2016 Hasselpähkinöitä, taatelia ja tummaa suklaata Pähkinäsydämet Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 sydäntä 50 g hasselpähkinöitä 25 g tuoreita taateleita 12 g tummaa suklaata, 70 % kaakaota ¼ tl vaniljajauhetta (lakritsijauhetta pinnalle) Valmistus Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 6‒10 minuuttia ja anna jäähtyä. Pane kaikki aineet monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi. Kauli taikina levyksi kahden leivinarkin välissä. Ripottele leivinpaperin päälle tarvittaessa vähän mantelijauhoja. Ota levystä muotilla sydämiä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja. Koristele maun mukaan lakritsijauheella, kookoshiutaleilla, pakastekuivatuilla vadelmilla tai hedelmillä. Sokeriton