Pähkinäsydämet

25 minuuttia
219 kcal

Terveelliset herkkusydämet.

Hasselpähkinöitä, taatelia ja tummaa suklaata

Pähkinäsydämet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 sydäntä

  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 25 g tuoreita taateleita
  • 12 g tummaa suklaata, 70 % kaakaota
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • (lakritsijauhetta pinnalle)

Valmistus

  • Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 6‒10 minuuttia ja anna jäähtyä.

  • Pane kaikki aineet monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.

  • Kauli taikina levyksi kahden leivinarkin välissä.
  • Ripottele leivinpaperin päälle tarvittaessa vähän mantelijauhoja. Ota levystä muotilla sydämiä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja.

  • Koristele maun mukaan lakritsijauheella, kookoshiutaleilla, pakastekuivatuilla vadelmilla tai hedelmillä.