Pähkinäsydämet

25 minuuttia
219 kcal

Terveelliset herkkusydämet.

Hasselpähkinöitä, taatelia ja tummaa suklaata

Pähkinäsydämet

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 sydäntä

  • 50 g hasselpähkinöitä
  • 25 g tuoreita taateleita
  • 12 g tummaa suklaata, 70 % kaakaota
  • ¼ tl vaniljajauhetta
  • (lakritsijauhetta pinnalle)

Valmistus

  • Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 6‒10 minuuttia ja anna jäähtyä.

  • Pane kaikki aineet monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.

  • Kauli taikina levyksi kahden leivinarkin välissä.
  • Ripottele leivinpaperin päälle tarvittaessa vähän mantelijauhoja. Ota levystä muotilla sydämiä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja.

  • Koristele maun mukaan lakritsijauheella, kookoshiutaleilla, pakastekuivatuilla vadelmilla tai hedelmillä.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background