Mansikkamoussea, sitruunaa ja lakritsia
Taioimme makoisat mansikat 15 minuutissa valmistuvaksi (vähän) terveellisemmäksi jälkiruokaherkuksi. Kokeile mansikkamoussea!
Taioimme makoisat mansikat 15 minuutissa valmistuvaksi (vähän) terveellisemmäksi jälkiruokaherkuksi. Kokeile mansikkamoussea!
VINKKI! Kaupan rasiassa myytävistä mansikoista ei tarvitse kuin poistaa kannat, mutta pellolta poimittaessa niissä voi olla multaa, savea tai hiekkaa. Näin puhdistat mansikat hellävaraisesti maun kärsimättä. Täytä kulho kylmällä vedellä, kumoa mansikat siivilään ja kasta niitä veteen 2‒3 kertaa. Jätä kannat paikalleen, niin vesi ei imeydy mansikoihin. Taputtele mansikat kuiviksi talouspaperilla tai pyyhkeellä. Poista kannat pienellä vihannesveitsellä tai mansikkapihdeillä.