Mansikka-raparperitrifle

35 minuuttia
371 kcal

Ihanan kirpsakka raparperi saa seurakseen makean mansikan, granolan ja rahkan. Voiko parempaa ollakaan? Kokeile raparperiherkkua ensi tilassa!

Mansikka-raparperitrifle

TÄMÄ HERKKU SOPII MYÖS AAMIAISPÖYTÄÄN – kokeile mansikka-raparperitriflea vaikka viikonloppubrunssilla!

© wichmann+bendtsen

Mansikka-raparperitrifle

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g raparperia
  • 150 g mansikoita
  • ½ appelsiinin kuori ja mehu
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ¼ dl vaaleaa, juoksevaa hunajaa
  • 3 dl rahkaa
  • 2 dl granolaa
  • 4 mansikkaa

Valmistus

  • Huuhtele ja paloittele raparperi uunivuokaan. Sekoita appelsiinimehu, -kuoriraaste, vanilja ja hunaja. Kaada puolet raparperipaloille ja sekoita. Puolita tai lohko mansikat lopun kastikkeen joukkoon.
  • Kypsennä raparpereja 200 asteessa 20 minuuttia. Lisää mansikat ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti riippuen siitä, paljonko haluat jättää raparpereihin puruvaraa.
  • Jaa raparperi-mansikkaseos isoihin laseihin. Lisää rahka ja granola. Koristele mansikoilla.

VINKKI! Tee toinen annos trifleä seuraavan päivän aamupalaksi. Lisää tuoreet marjat vasta juuri ennen tarjoilua.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background