Mansikka-raparperitrifle

35 minuuttia
371 kcal

Ihanan kirpsakka raparperi saa seurakseen makean mansikan, granolan ja rahkan. Voiko parempaa ollakaan? Kokeile raparperiherkkua ensi tilassa!

Mansikka-raparperitrifle

TÄMÄ HERKKU SOPII MYÖS AAMIAISPÖYTÄÄN – kokeile mansikka-raparperitriflea vaikka viikonloppubrunssilla!

© wichmann+bendtsen

Mansikka-raparperitrifle

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 150 g raparperia
  • 150 g mansikoita
  • ½ appelsiinin kuori ja mehu
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ¼ dl vaaleaa, juoksevaa hunajaa
  • 3 dl rahkaa
  • 2 dl granolaa
  • 4 mansikkaa

Valmistus

  • Huuhtele ja paloittele raparperi uunivuokaan. Sekoita appelsiinimehu, -kuoriraaste, vanilja ja hunaja. Kaada puolet raparperipaloille ja sekoita. Puolita tai lohko mansikat lopun kastikkeen joukkoon.
  • Kypsennä raparpereja 200 asteessa 20 minuuttia. Lisää mansikat ja jatka kypsentämistä vielä muutama minuutti riippuen siitä, paljonko haluat jättää raparpereihin puruvaraa.
  • Jaa raparperi-mansikkaseos isoihin laseihin. Lisää rahka ja granola. Koristele mansikoilla.

VINKKI! Tee toinen annos trifleä seuraavan päivän aamupalaksi. Lisää tuoreet marjat vasta juuri ennen tarjoilua.