Lisää makua ruokaan
Yleensä mausteita laitetaan ruokaan maun vuoksi. Mutta on olemassa toinen, vielä tärkeämpi syy lisätä mausteita ruokaan.
Yleensä mausteita laitetaan ruokaan maun vuoksi. Mutta on olemassa toinen, vielä tärkeämpi syy lisätä mausteita ruokaan.
Inkivääri (vastaraastettu)
Kurkuma- sekoita paistettujen omenoiden, inkiväärin, kurpitsansiemenien, pähkinöiden ja hunajan kanssa lisukkeeksi esim. puuron päälle.
Hurahda superterveelliseen kurkumaan!
Chili, valkosipuli ja inkivääri
Piparjuuri (raastettu tai höylätty)- sillin kera
Chili ja valkosipuli
Chili, valkosipuli ja inkivääri
Piparjuuri- lihan, kalan tai broilerin päälle
Inkivääri (hienoksi raastettu)- kastikkeisiin ja keittoihin
Inkivääri
Valkosipuli- välipalan kanssa nautittaviin kastikkeisiin, esimerkiksi salaattia, keitettyjä broilerinfileitä ja avokadokastiketta, joka on maustettu inkiväärillä ja valkosipulilla
Chili- kuuman kaakaon tai suklaan joukkoon
Chili, valkosipuli, inkivääri ja piparjuuri- erilaisiin vihannesdippeihin
Cayennepippuri, valkosipuli (raastettu) ja tabasco- uunissa paahdettujen manteleiden päälle
Valkosipuli ja chili- valkosipulisipsit (ohuet viipaleet paistetaan kullanrapeiksi oliiviöljyssä), haluttaessa yhdessä chilin kanssa