Miten makeutusaineet vaikuttavat säilyvyyteen?

Sokeria käytetään säilönnässä, mutta miten stevia tai muut keinotekoiset makeutusaineet vaikuttavat ruuan säilyvyyteen?

Sokeri

Sokeri sitoo nestettä, mikä parantaa säilyvyyttä, sillä mikrobit tarvitsevat vettä elintoimintoihinsa.

Keinotekoiset makeutusaineet

Keinotekoiset makeutusaineet eivät paranna ruuan säilyvyyttä samalla tavalla kuin sokeri. Jos haluat valmistaa makeita marjahilloja ilman sokeria, on hilloon lisättävä keinotekoista säilöntäainetta – tai hyväksyttävä se, että hillo on käytettävä nopeasti.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background