Voimaa ja kiinteyttä vastuskuminauhasetillä

KUNTO PLUSsan vastuskuminauhasetti sisältää KAIKEN, mitä tarvitset tehokkaaseen kotitreeniin! Sekä vasta-alkajille että harjaantuneille liikkujille sopivilla vastuskuminauhoilla kiinteytät tehokkaasti koko kehoa.

Nainen treenaa vastuskuminauhoilla

TEHOTREENIIN | KUNTO PLUSsan vastuskuminauhasetti tarjoaa yksinkertaiset ja tehokkaat välineet hoikistua ja kiinteytyä – saat setin TARJOUSHINTAAN täältä.

© Thomas Tolstrup

Koronaepideminan aikana vastuskuminauhatreenin suosion nousi huikeasti, ja ehkä sinulla jo on jumppakuminauha. Mutta tämä uusi vastuskuminauhasetti on aivan omaa luokkaansa. Se on mahtavan MONIPUOLINEN ja sillä treenaaminen on todella TEHOKASTA.

Vastuskuminauhat on suunniteltu käytettäväksi joko sellaisenaan tai settiin kuuluvien tarvikkeiden kanssa, minkä ansiosta treenimahdollisuuksia on lukemattomia uskomattoman edullisesti!

JUURI NYT: Saat 3 KUNTO PLUSsaa + LAHJAN: Vastuskuminauhasetti vain 16,90 €. Säästöä 53,70 €!

KUNTO PLUS ja lahjaksi vastuskuminauhasetti

LIHASTREENIIN | Kattava vastuskuminauhasetti koko kehon kiinteyttämiseen – Täältä sen saa.

© Thomas Tolstrup

Vastuskuminauhasetti sisältää:

Miksi juuri tämä vastuskuminauhasetti on niin erinomainen!

Voit kasvattaa vastusta

Settiin kuuluu 5 eri vahvuista vastuskuminauhaa, joten voit säätää vastusta oman kuntosi ja kehityksesi mukaan.

Mukana on oviankkuri

Koska vastuskuminauhat saa ankkuroitua paikalleen, voit treenata paljon monipuolisemmilla harjoitteilla kuin pitäessäsi nauhaa käsissäsi. Se tarkoittaa sitä, että KOKO KEHON treenaaminen on helpompaa.

Saat käyttöösi treenivideot

Vastusnauhatreeni käy sujuvasti KUNTO PLUSsan treenivideoiden kanssa. Näet kaikki harjoitteet videolla samalla kun treenaat. Ei tarvitse kuin käynnistää video ja treenata mukana. Helpompaa tuskin voi ollakaan!

Monipuoliseen vastuskuminauhasettiin kuuluu kaikki tämä

1. 5 vastuskuminauhaa

Vastuskuminauhoilla treenaaminen on todella tehokasta. Esimerkiksi pienet nykytykset hapottavat lihakset hetkessä, ja nilkkaremmien kanssa pystyt tekemään reisi- ja pepputreeniä. Kahvojen kanssa on myös hyvä treenata käsivarsia ja keskivartaloa. Vastuskuminauhoja voi käyttää niin kuin perinteisiä jumppakuminauhoja tai samoin kuin kuntosalilaitteita, kun kiinnittää nauhat oveen ja käyttää niitä taljojen tapaan.

5 vastuskuminauhalla saa treenattua koko kehon. Kun tartut tilaisuuteen nyt, saat koko setin HUIPPUEDULLISESTI!

Nainen treenaa vastuskuminauhoilla kotona

KOTITREENI | Vastuskuminauhatreenissä on lukemattomia mahdollisuuksia, ja treenata voi milloin vain. Oman settisi saat täältä!

© Thomas Tolstrup

Saat 5 vastuskuminauhaa seuraavilla vastuksilla:

  • Tummansinínen vastuskuminauha: 18 kg
  • Keskisininen vastuskuminauha: 13.5 kg
  • Neonsininen vastuskuminauha: 9 kg
  • Vaaleansininen vastuskuminauha: 7 kg
  • Valkoinen vastuskuminauha: 4,5 kg

2. Oviankkuri

Kun kiinnität vastusnauhat oviankkurilla, ne toimivat taljan tapaan vastavoimatreenissä. Kiinnittäminen käy hetkessä, ja materiaali ei vahingoita ovea. Ankkuria voi käyttää oven ylä- ja alareunassa sekä laidassa, joten harjoittelumahdollisuuksia on rajattomasti.

Nainen kiinnittää vastuskuminauhan oviankkuria

HELPPO KIINNITTÄÄ | Oviankkurin saa kiinnitettyä hetkessä, joten treenaamaan pääsee nopeasti. Tutustu vastuskuminauhasettiin.

© Morten Ishøj

3. Kaksi tarrakiinnitteistä nilkkaremmiä

Nilkkaremmeillä vastuskuminauha on yksinkertaista kiinnittää nilkkaan, jolloin voi treenata peppua ja reisiä vastusnauhojen avulla. Oviankkurin kanssa vastusnauhat toimivat kuin kuntosalin taljat.

3 treenivideota vastusnauhatreeniin

Nainen kiinnittää vastusnauhojen nilkkaremmejä

NILKKAREMMIT | Peppua ja reisiä vahvistaviina harjoitteisiin saa tehoa nilkkaremmeillä, jotka on helppo kiinnittää tarranauhoilla.

© Thomas Tolstrup

4. Kaksi kahvaa

Kahvoilla saat lujan ja pitävän otteen vastuskuminauhoista. Kahvalliset vastukuminauhat ovat erityisen hyvät käsivarsien ja hartioiden treenaamiseen ilman, että tarvitsee hankkiä painoja.

Huippuhyvä vastuskuminauhasetti täältä: 3 KUNTO PLUSsaa VAIN 16,90 € + LAHJA: tehokas vastuskuminauhasetti

Nainen treenaa käsivarsia vastuskuminauhasetillä

KAHVAT | Käsivarret kiinteytytyvät treenaamalla kahvallisilla vastuskuminauhoilla. Tutustu vastuskuminauhasettiin tästä

© Thomas Tolstrup

5. 3 treeniohjelmaa videona

Kunto kohenee kohisten 3 tehotreeniohjelmallamme! Valmentajamme tekee harjoitteet kanssasi – sinun tarvitsee vain tehdä mukana.

Katso treeniohjelmavideot:

10 min tehotreeni vastuskuminauhalla

Onko treenille aikaa vain 10 min? Tällä kiinteyttävällä vastuskuminauhaohjelmalla saat ajasta kaiken irti!

KOKEILE TREENIÄ TÄSTÄ

10 min syketreeni vastuskuminauhalla

Tämä todellinen pikatreeni reisille ja pepulle nostaa hien pintaan.

KOKEILE TREENIÄ TÄSTÄ

20 min vastuskuminauha-tabata

20 s täysillä, 10 s tauko – yksinkertaista kuin mikä! Vastuskuminauharjoitteilla jaloille, selälle ja käsivarsille saat kalotirt kulumaan!

KOKEILE TREENIÄ TÄSTÄ

6.Kolme motivoivaa KUNTO PLUS -lehden numeroa

KUNTO PLUSsan tavoitteena on tehdä terveellisestä elämäntavasta totta mahdollisimman yksinkertaisilla keinoilla. Joka numero innostaa terveellisillä ja herkullisilla resepteillä, tehokkaille harjoitteilla ja asiantuntijoiden neuvoilla kehonhuollosta, liikunnasta ja elämänilosta.

Tartu tilaisuuteen, niin saat 3 KUNTO PLUSsaa kotiin kannettuna. Tilauksen voi halutessaan päättää tarjouskauden loppuun tai milloin tahansa myöhemmin.

LISÄKSI!

KUNTO PLUSsan tilaajana pääset kaikkiin digisisältöihimme. Käytössäsi ovat KUNTO PLUSsan 100 treenivideota, uudet viikottaiset ruokalistat resepteineen ja KUNTO PLUS appi puhelimeen sekä monia muita etuja.

Terveellinen elämäntapa on nyt helpompi saavuttaa kuin koskaan! 💪

3 hyvää syytä treenata vastuskuminauhoilla

Tehokasta lihastreeniä

Vastuskuminauhatreenissä vastus säilyy koko ajan, koska treeni aktivoi useita lihaksia pitämään nauhaa jännitettynä. Voit treenata kotona tai missä tahansa, joten treenin saa paremmin sovitettua kiireiseenkin arkeen.

Säädät tehon itse

Treenin rankkuus riippuu sinusta itsestäsi. Voit säätää treenin tehoa mielesi mukaan, etkä ole sidottu siihen, millaisella vastuksella muut välineitä käyttävät.

Hellävaraista treeniä

Vastuskuminauhoilla treenaaminen on painotreeniä hellävaraisempaa nivelille ja jänteille.