Tee tehokas treeni kotona – tärkeimmät välineet kotitreeniin

Neljän kätevän treenivälineen avulla teet tehokkaan ja monipuolisen treenin vaikka omassa olohuoneessasi juuri silloin, kun sinulle sopii. KUNTO PLUSsan treenipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset kotitreeniin.

Putkirulla, hyppynaru, jumppakuminauha ja joogamatto

TREENIÄ KOTONA: KUNTO PLUSsan treenivälinepaketin avulla voit muuttaa olohuoneesi kuntokeskukseksi! Monipuolisen välinepaketin avulla teet tehokkaan treenin ja huollat koko kehoa.

© J. Helbig

Tehokkaaseen treeniin ei tarvita kuntokeskusta tai mittavaa treenilaitearsenaalia – monipuolisesti lihas- ja kestävyyskuntoa kehittävä kotitreeni onnistuu muutaman simppelin välineen avulla vaikka olohuoneessa.

Juuri nyt saat yhteishintaan monipuoliset treenivälineet sekä KUNTO PLUS -lehden tilauksen.

Active Fit -treenivälinepaketti

4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä neljä välinettä tehokkaaseen kotitreeniin:

1. Joogamatto – kaiken kotitreenin perusta

  1. Jumppakuminauha – vahvistaa koko kehoa
  2. Hyppynaru – hyvä väline kestävyyskuntotreeniin
  3. Foam roller – lievittää kehon kipuja ja kireyksiä

TUTUSTU TARJOUKSEEN: 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + KOKO treenivälinepaketti YHTEISHINTAAN 24,90 €

Neljää kätevää välinettä voi käyttää lukuisissa harjoitteissa ja treenata ja huoltaa näin monipuolisesti koko kehoa juuri silloin, kun itselle sopii. Kun treeni hoituu kotona, säästyy myös aikaa ja vaivaa eikä liikkuminen ole edes säästä kiinni.

Välineet eivät myöskään vie juuri tilaa, joten ne on helppo pakata pois treenin jälkeen – tai jättää käden ulottuville ja tehdä muutama harjoite lyhyemmässäkin välissä. Jo muutamien minuuttienkin treeni on hyödyksi hyvinvoinnille, ja lyhyistä harjoituksista kertyy päivien mittaan tehokas annos liikuntaa.

Mitä kaikkea paketin välineillä voi sitten tehdä? Seuraavassa vinkkejä:

Mitä kaikkea kotitreenivälineillä voi tehdä

Tutustu TARJOUKSEEN täällä!

Joogamatto – jokaisen kotitreenin perusta

Kotitreeni on huomattavasti mukavampi tehdä alustalla, joka antaa jalkojen alla sopivasti vakautta ja tukea vaativiinkin harjoitteisiin. Joogamatto on myös miellyttävän pehmeä alusta istuallaan ja makuulla tehtävissä harjoitteissa.

Joogamatto sopii alustaksi kaikkeen kotiharjoitteluun aina lihastreenistä joogaan ja venyttelyyn.

NYT SAAT 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + JOOGAMATON + muut treenivälineet yhteishintaan 24,90 €!

Jumppakuminauha – koko kehon lihastreeniin

Kevyt ja kätevä kuminauha on todella monipuolinen väline koko kehon vahvistamiseen – eikä se vie juuri lainkaan tilaa.

Lihaskuntotreeni onnistuu kotona ilman tilaa vieviä, raskaita painojakin. Jumppakuminauha kulkee myös kätevästi mukana, jolloin tehokkaan treenin voi tehdä vaikka mökkilaiturilla tai hotellihuoneessa.

Kuminauha haastaa harjoitteissa lihasten lisäksi myös tasapainoa. Se sopii mainiosti esimerkiksi maastavetoihin ja soutuliikkeisiin ja antaa myös tehokasta vastusta esimerkiksi kyykyissä, hauiskäännöissä ja monissa muissa lihastreenin klassikkoliikkeissä.

6 tehokasta jumppakuminauhaharjoitetta

Kuminauha sopii koko kehon treenaamiseen. Harjoitteen tehoa voi säätää helposti joko kiristämällä tai löysäämällä kuminauhaa. Kuminauhatreeni sopii kaikentasoisille liikkujille ja myös vammoista toipuville.

JUMPPAKUMINAUHA OMAKSI: Nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja koko treenivälinepaketin yhteishintaan 24,90 €

Hyppynaru – hyvä vaihtoehto juoksemiselle

Hyppynarun avulla sykkeen saa helposti koholle, jolloin naruhyppely on hyvä vaihtoehto esimerkiksi juoksemiselle.

Hyppynarua voi käyttää sekä ulkona että sisällä. Paketin hyppynarua voi säätää hyppijän pituuden mukaan, ja kunnollisella narulla hyppiminen on miellyttävämpi kokemus kuin koulun pihalta tutuilla naruilla hyppely.

Naruhyppely vahvistaa luita ja tehostaa energiankulutusta.

Hoikistu naruhyppelyohjelman avulla

HYPPYNARU OMAKSI: Nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + koko treenivälinepaketin yhteishintaan 24,90!

Foam roller – rullaa kireydet pois koko kehosta

Treenaajan kannattaa pitää pitää huolta myös kehonhuollosta. Foam roller eli putkirulla on täydellinen väline lihaskireyksien lievittämiseen ja sekä palautumisen tueksi. Se vauhdittaa verenkiertoa ja hieroo kipuja ja kireyksiä pois kaikkialta kehosta.

Foam roller sopii myös lämmittelyyn ennen treeniä, ja sitä voi käyttää myös apuna monissa lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävissä liikkeissä.

Foam roller kannattaa pitää kotona käden ulottuvilla, jotta sitä muistaa myös käyttää – rullasta on sitä enemmän hyötyä, mitä useammin sitä käytetään. Säännöllinen rullailu auttaa pitämään kireydet loitolla.

Foam roller sopii erityisen hyvin pohkeiden, reisien, pakaroiden ja selän lihaksille, mutta sillä voi käsitellä myös koko kehon. Rullaa rauhalliseen tahtiin ja keskity etenkin kipukohtiin. Rullaus saa tuntua, mutta sen ei pidä tuottaa kipua.

4 tehokasta foam roller -harjoitetta

FOAM ROLLER OMAKSI: Nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + koko treenivälinepaketin yhteishintaan 24,90 €. TUTUSTU TARJOUKSEEN TÄÄLLÄ!

Haluatko monipuolisen treenivälinepaketin omaksesi?

Tutustu tarjoukseen täällä!