Putkirulla, redondo-pallo, jumppakuminauha ja joogamatto
TREENIÄ KOTONA

KUNTO PLUSsan treenivälinepaketin avulla voit muuttaa olohuoneesi kuntokeskukseksi! Monipuolisen välinepaketin teet tehokkaan treenin ja huollat koko kehoa. 

© Jacob Helbig

Tee tehokas treeni kotona – tärkeimmät välineet kotitreeniin

Neljän kätevän treenivälineen avulla teet tehokkaan ja monipuolisen treenin vaikka omassa olohuoneessasi juuri silloin, kun sinulle sopii. KUNTO PLUSsan treenipaketti sisältää kaiken, mitä tarvitset kotitreeniin.

maanantai 27. elokuuta 2018

Tehokkaaseen treeniin ei tarvita kuntokeskusta tai mittavaa treenilaitearsenaalia – monipuolisesti lihas- ja kestävyyskuntoa kehittävä kotitreeni onnistuu muutaman simppelin välineen avulla vaikka olohuoneessa. 

Juuri nyt saat yhteishintaan monipuoliset treenivälineet sekä KUNTO PLUS -lehden tilauksen.

Active Fit -treenivälinepaketti

4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä neljä välinettä tehokkaaseen kotitreeniin:

 1. Joogamatto  kotitreenin perusta
 2. Redondo-pallo  tehokkaaseen vatsa- ja pakaratreeniin
 3. Putkirulla  kehonhuoltoon ja lihaskireyksien lievittämiseen
 4. Jumppakuminauha – koko kehon lihaskuntotreeniin

  TUTUSTU TARJOUKSEEN: 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + KOKO treenivälinepaketti YHTEISHINTAAN 24,90 €


  Neljää kätevää välinettä voi käyttää lukuisissa harjoitteissa ja treenata ja huoltaa näin monipuolisesti koko kehoa juuri silloin, kun itselle sopii. Kun treeni hoituu kotona, säästyy myös aikaa ja vaivaa eikä liikkuminen ole edes säästä kiinni.

  Välineet eivät myöskään vie juuri tilaa, joten ne on helppo pakata pois treenin jälkeen – tai jättää käden ulottuville ja tehdä muutama harjoite mennen tullen. Jo muutamien minuuttienkin treeni on hyödyksi hyvinvoinnille, ja lyhyistä harjoituksista kertyy päivien mittaan jo tehokas annos liikuntaa.

  Mitä kaikkea paketin välineillä voi sitten tehdä? Seuraavassa vinkkejä:

  Mitä kaikkea kotitreenivälineillä voi tehdä

   

  Joogamatto  jokaisen kotitreenin perusta

  Kotitreeni on huomattavasti mukavampi tehdä alustalla, joka antaa jalkojen alla sopivasti vakautta ja tukea vaativiinkin harjoitteisiin. Joogamatto on myös miellyttävän pehmeä alusta istualla ja makuulla tehtävissä harjoitteissa.

  Joogamatto sopii alustaksi kaikkeen kotiharjoitteluun aina lihastreenistä joogaan ja venyttelyyn. 

  NYT SAAT 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + JOOGAMATON + muut treenivälineet yhteishintaan 24,90€!

   
  Jumppakuminauhaharjoite

  Ja sitten nauha KIREÄLLE! Jumppakuminauhalla vahvistat tehokkasti koko kehoa ilman painoja. 

  Jumppakuminauha – koko kehon lihastreeniin 

  Kevyt ja kätevä kuminauha on todella monipuolinen väline koko kehon vahvistamiseen – eikä se vie juuri lainkaan tilaa. 

  Lihaskuntotreeni onnistuu kotona ilman tilaa vieviä, raskaita painojakin. Jumppakuminauha kulkee myös kätevästi mukana, jolloin tehokkaan treenin voi tehdä vaikka mökkilaiturilla tai hotellihuoneessa. 

  Kuminauha haastaa harjoitteissa lihasten lisäksi myös tasapainoa. Se sopii mainiosti esimerkiksi maastavetoihin ja soutuliikkeisiin ja antaa myös tehokasta vastusta esimerkiksi kyykyissä, hauiskäännöissä ja monissa muissa lihastreenin klassikkoliikkeissä. 

  6 tehokasta jumppakuminauhaharjoitetta

  Kuminauha sopii koko kehon treenaamiseen. Harjoitteen tehoa voi säätää helposti joko kiristämällä tai löysäämällä kuminauhaa. Kuminauhatreeni sopii kaikentasoisille liikkujille ja myös vammoista toipuville. 

  JUMPPAKUMINAUHA OMAKSI: Nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja KOKO treenivälinepaketin yhteishintaan 24,90 €!


   
  Maailman paras pakaraharjoite redondo-pallolla

  Redondo-pallo – täydellinen väline vatsa- ja pakaratreeniin

  Redondo-pallo on pieni, pehmeä ja puhallettava pallo – ja tehokas treenikaveri lihaksia haastaviin harjoitteisiin vaikka omassa olohuoneessa. 

  Pallo haastaa kaikissa harjoitteissa lihasten lisäksi tasapainoa ja panee samalla töihin myös monia pieniä lihaksia, jotka saattavat muuten jäädä helposti huomiotta. 

  Redondo-pallo sopii koko kehon treenaamiseen, mutta se on erityisen tehokas väline vatsa- ja pakaratreeniin. Treenin jälkeen pallosta voi päästää ilman pois, jolloin se vie todella vähän tilaa. 

  REDONDO-PALLO + muut tehokkaat treenivälineet sekä KUNTO PLUS -tilaus nyt yhteishintaan 24,90 €!

   

  Putkirulla  rullaa kireydet pois koko kehosta

  Treenaajan kannattaa pitää pitää huolta myös kehonhuollosta. Putkirulla on täydellinen väline lihaskireyksien lievittämiseen ja sekä palautumisen tueksi. Se vauhdittaa verenkiertoa ja hieroo kipuja ja kireyksiä pois kaikkialta kehosta. 

  Putkirulla sopii myös lämmittelyyn ennen treeniä ja sitä voi käyttää myös apuna monissa lihaskuntoa ja liikkuvuutta kehittävissä liikkeissä. 

  Putkirulla kannattaa pitää kotona käden ulottuvilla, jotta sitä muistaa myös käyttää – rullasta on sitä enemmän hyötyä, mitä useammin sitä käytetään. Säännöllinen rullailu auttaa pitämään kireydet loitolla. 

  Putkirulla sopii erityisen hyvin pohkeiden, reisien, pakaroiden ja selän lihaksille, mutta sillä voi käsitellä myös koko kehon. Rullaa rauhalliseen tahtiin ja keskity etenkin kipukohtiin. Rullaus saa tuntua, mutta sen ei pidä tuottaa kipua. 

  4 tehokasta putkirullaharjoitetta

  PUTKIRULLA OMAKSI: Nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä + koko treenivälinepaketin yhteishintaan 24,90 € TUTUSTU TARJOUKSEEN TÄÄLLÄ!

   

  VIDEO: Vinkit uusien treenivälineidesi käyttöön

  Haluatko monipuolisen treenivälinepaketin omaksesi?

  Tutustu tarjoukseen täällä!

  Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

  Ehkä sinua kiinnostaa...

  KUNTO PLUS suosittelee