Enemmän liikuntaa aktiivisuusrannekkeen avulla

Haluaisitko saada enemmän liikuntaa? Aktiivisuusranneke kannustaa! Täältä näet miten, miten Active Fit Trackeristä voi tulla kaikkien aikojen paras hyvinvointihankintasi.

Active Fit Tracker – aktiivisuusranneke askelmittarilla

ACTIVE FIT TRACKER Tulee hyvä mieli, kun tarkistaa päivän askeleet! Aktiivisuusranneke voi auttaa aktiivisemman elämäntavan alkuun, koska se kannustaa liikkumaan enemmän. Voit saada oman Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen, kun tilaat KUNTO PLUSsan. Tutustu rannekkeen monipuolisiin ominaisuuksiin täältä.

© Thomas Tolstrup

Jos tavoitteesi on saada enemmän liikuntaa, askelmittarilla varustettu aktiivisuusranneke on ehdoton hankinta.

Tutkimuksetosoittavat, että pelkästään askelmittarin käyttäminen riittää kannustamaan liikkumaan jopa 1,5 kilometriä aikaisempaa enemmän päivässä! Aktiivisuusranneke innostaa kävelemään enemmän, kun koko ajan voi seurata, paljonko askeleita on kertynyt, ja jokainen askel lasketaan mukaan.

4 KUNTO PLUSsaa huippuedullisesti + Tilaajalahja: Aktiivisuusranneke!

Nyt voit saada, samalla, kun tilaat KUNTO PLUSsan, huippuedullisesti oman Active Fit Tracker -aktiivisuusrannekeen, jossa on askelmittari, sykemittari, kuljetun reitin seuranta ja liikunnan kulutusta seuraava kalorilaskuri.

TARJOUS: 4 KUNTO PLUSsaa vain 24,90 € + Tilaajalahja: Aktiivisuusranneke + treeniohjelma Hoikistu kävelyllä ja lihastreenillä!

Tämä voi olla elämäsi paras hankinta hyvinvointisi eteen!

© Thomas Tolstrup

Kaikki tämä yhteensä vain 24,90 €

Mikä Active Fit Tracker on?

 • Aktiivisuusranneke – Active Fit Tracker on käytännöllinen, kosketusnäytöllä ohjattava aktiivisuusranneke, joka on tyylikäs ja mukava ranteessa. Katso laitteen toiminnot täältä. Rannekkeen näytöltä näet mm. sykkeen ja askelet ja kellonajan. Laite myös hälyttää halutessasi saapuvista viesteistä ja puheluista värinällä.

 • Ohjelmisto – rannekkeeseen kuuluu mobiilisovellus FlagFit 2.0, jonka saa sekä Mac- että Android-puhelimiin ja tabletteihin. Rannekkeen keräämät tiedot siirtyvät sovellukseen Bluetooth-yhteydellä. Sovelluksesta näet yhteenvedon muun muassa syketiedoista ja otetuista askelista eri ajanjaksoina.

Katso video Active Fit Trackerista:

Mitä Active Fit Tracker tekee?

 • Laskee askelet – rannekkeen askelmittari pitää koko ajan kirjaa otetuista askelista, joten voit aina tarkistaa päivän aikana kertyneen askelmäärän.

 • Mittaa energiankulutusta – laskee liikunnalla kulutetut kalorit.

 • Mittaa kuljetun matkan – tallentaa kulkemasi reitit ja matkan, sovelluksella voit katsoa kartalta reittisi.

 • Mittaa sykettä – seuraa sykettä, joten voit käyttää ranneketta sykemittarina treenissä ja leposykkeesi mittaamiseen.

 • Seuraa unta – ranneke rekisteröi, kuinka kauan olet nukkunut ja mikä on kevyen ja syvän unen osuus.

 • Seuraa tavoitteita – voit asettaa laitteen sovellukseen itsellesi askeltavoitteen, niin ranneke kertoo, milloin olet päässyt tavoitteeseesi.

 • Pitää kirjaa kehityksestäActive Fit Tracker -aktiivisuusrannekkeen sovellukseen voit kirjata kaiken laitteen keräämän tiedon päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen ja seurata kehitystäsi pitkällä aikavälillä.

 • Kehottaa liikkumaan – kun asetat itsellesi hälytyksen liian pitkästä paikallaanolosta, Active Fit Tracker kertoo värinähälytyksellä, kun on aika nousta ylos herättelemään verenkiertoa.

 • Ilmoittaa – voit asettaa rannekkeen ilmoittamaan värinällä saapuneista viesteistä, posteista ja puheluista ja näyttämään kuka yhteyttä ottaa, joten pysyt selvillä siitä, kuka sinua on tavoitellut ilman häiritseviä soitto- ja merkkiääniä.

 • Näyttää ajan ja hälyttää – helppokäyttöinen kello ja tyylikkäitä kellotauluvaihtoehtoja. Myös hälytystoiminto.