Omalla verenpainemittarilla havaitset kohonneen verenpaineen ajoissa

Moni meistä kärsii tietämättään haitallisen korkeasta verenpaineesta. Lue tästä, miksi verenpainemittari voi olla ratkaisevan tärkeä hankinta sinun ja perheesi terveydelle.

Tarjous: verenpainemittari kotikäyttöön

VERENPAINEMITTARI KOTIKÄYTTÖÖN Onko verenpaineesi terveellä tasolla? Se on helppo selvittää, kun sinulla on oma verenpainemittari.

Noin kahdella miljoonalla suomalaisella on kohonnut verenpaine, ja moni kärsii siitä tietämättään. Jos verenpaineesi on koholla, et luultavasti huomaa mitään, sillä kohonnut verenpaine ei useimmissa tapauksissa aiheuta mitään havaittavia oireita.

Tämä aiheuttaa hankaluuksia, koska kohonnut verenpaine tekee kuitenkin tuhoa elimistössäsi, vaikka et sitä huomaisi. Kun veri kiertää elimistössä liian kovalla paineella, se kuluttaa verisuonia ja sydäntä ja lisää veritulpan, aivoverenvuodon, sydämen laajentuman, munuaisen vajaatoiminnan ja muistin heikkenemisen riskiä. Ja mitä pidempään verenpaine on koholla, sitä suuremmaksi vahingot voivat muodostua.

Hyvä uutinen on, että kohonnutta verenpainetta voidaan hoitaa niin lääkityksellä kuin elämäntapamuutoksilla. Tärkeää on vain havaita ongelma ajoissa – ja se onnistuu vain mittaamalla verenpaine säännöllisesti. Onneksi se on helppoa ja yksinkertaista tällä verenpainemittarilla!

Saat oman verenpainemittarin tarjoushintaan!

KUNTO PLUSsan uutena tilaajana voit nyt saada kattavan verenpainemittaussetin, joka sisältää digitaalisen verenpainemittarin ja oppaan verenpaineen kurissapitoon, joiden avulla voit paitsi havaita kohonneen verenpaineen ajoissa myös ehkäistä sen nousua.

TARJOUS: 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä vain 16,90 € + tilaajalahjaksi verenpainemittari + digiliite Terveellinen verenpaine + reseptejä & kotitreenejä

Mitä etua on verenpaineen mittaamisesta kotona?

Voit käydä lääkärissä mittauttamassa verenpaineesi, mikäli epäilet kohonnutta verenpainetta. Verenpaineen mittaamisessa kotona on kuitenkin omat etunsa.

 • Voit mitata verenpaineen niin usein kuin haluat ja tarkkailla verenpainetta pitkällä aikavälillä.

 • Voit mitata verenpaineen silloin, kun se sinulle sopii.

 • Voit saada todenmukaisempia mittaustuloksia, kun voit tehdä useita mittauksia pidemmällä aikavälillä, sen sijaan että saisit vain yksittäisiä mittauksia lääkärissä. Verenpaineen vaihtelu on luonnollista, niinpä mitä useammin teet mittauksia, sitä varmempi voit olla, että mittaustulokset antavat oikean kuvan verenpaineestasi eivätkä heijasta vain niitä olosuhteita, joissa lääkäri mittasi verenpaineesi.

 • Voit myös tarkistaa perheenjäsentesi verenpaineen, kun sinulla on oma verenpainemittari.

 • Voit tarkistaa oman verenpaineesi nopeasti, aina silloin, kun haluat.

 • Vältät niin kutsutun valkotakkiverenpaineen. Monen verenpaine nousee automaattisesti lääkärin vastaanotolla jännityksen vuoksi, jolloin mittaustulos vääristyy.

LUE MYÖS: Mihin verenpaine vaikuttaa?

Helppokäyttöinen ja tarkka verenpainemittari

HELPPOKÄYTTÖINEN JA TARKKA VERENPAINEMITTARI Helppo käyttää ja selkeä lukea mittaustulos!

Mihin KUNTO PLUSsan verenpainemittari pystyy?

Useimmat kotikäyttöön tarkoitetut verenpainemittarit ovat kehittyneet niin tarkoiksi ja helppokäyttöisiksi, ettei niiden käyttämistä tarvitse jännittää. Tämä pätee myös meidän verenpainemittariimme.

KUNTO PLUSsan tarjouksen verenpainemittarin ominaisuudet

 • Antaa täsmälliset ja tarkat mittaustulokset – täyttää kaikki asiaankuuluvat standardit.

 • Helppokäyttöinen – ei vaivalloista mansetin pumppaamista käsin! Sinun tarvitsee vain asettaa mansetti käsivarren ympärille ja painaa nappia. Loppu hoituu automaattisesti.

 • Helppolukuinen – selkeä, digitaalinen näyttö näyttää sekä systolisen verenpaineen eli yläpaineen, joka kuvaa sydänlihaksen supistuessa syntyvää verenpainetta, ja diastolisen verenpaineen eli alapaineen, joka kuvaa verenpainetta sydänlihaksen ollessa levossa.

 • Näyttää myös sykkeen – mittarin avulla voit esimerkiksi tarkkailla leposykettäsi, sillä se madaltuu sitä mukaa, kun kuntosi paranee.

 • Varoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä – jos verenpainemittari havaitsee epätasaista sykettä, näytölle ilmestyy pieni sydänkäyrä-kuvake. Osalla ihmisistä ilmenee toisinaan epäsäännöllistä sydämensykettä, jolloin sydän saattaa lyödä lisälyöntejä tai jättää lyönnin väliin. Mikäli epäsäännöllinen syke on toistuvaa tai siihen liittyy muita oireita, kuten esimerkiksi kohonnut verenpaine, hengenahdistusta tai huimausta, tulee aina hakeutua lääkäriin.

 • Kertoo heti verenpaineen tason – näet välittömästi, onko verenpaineesi normaali, lievästi koholla vai liian korkea. Verenpainemittarissa käytetään WHO:n virallista värikoodausta: jos palkki on vihreällä alueella, on kaikki hyvin. Jos se on keltaisella, sinun tarvitsee pitää huolta, ettei verenpaine kohoa enempää. Jos palkki on punaisella, on syytä huolestua. Muista kuitenkin tehdä aina useampi kuin yksi mittaus, sillä verenpaine voi vaihdella suuresti eikä se välttämättä ole pitkäaikaisesti koholla, vaikka yksi mittaus olisikin keltaisella tai punaisella.

 • Laskee automaattisesti keskimääräisen verenpaineesi – pätevä verenpainemittaus vaatii, että mittaat verenpaineen kolme kertaa muutaman minuutin välein ja lasket näiden mittaustulosten keskiarvon. Verenpainemittarimme laskee automaattisesti kolmen viimeisimmän mittaustuloksen keskiarvon. Näet keskiarvon, kun painat MEM-painiketta.

 • Tallentaa 180 mittausta – verenpainetta kannattaa tarkailla pitkällä aikavälillä. Se voi nimittäin vaihdella suuresti esimerkiksi stressitason mukaan tai fyysisen rasituksen vuoksi. Lisäksi tarkkailemalla verenpainetta pitkällä aikavälillä havaitset ajoissa, jos se kohoaa. Lisäksi voi huomata, että esimerkiksi tupakoinnin lopettaminen, pudotetut liikakilot tai lisääntynyt liikunta alkaa näkyä verenpaineen laskuna. Mikä voisi olla kannustavampaa!

 • Voi seurata 2 henkilön verenpainetta – mittaukset voi tallentaa käyttäjälle 1 tai 2. Käyttäjä 1 kannattaa varata itselle, ja käyttäjä 2 kumppanille, jotta hänkin voi seurata verenpainettaan pitkällä aikavälillä. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää käyttäjää 2 kaikkien muiden eli ystäviesi, kumppanisi, aikuisten lastesi tai vanhempiesi verenpaineen mittaamiseen, jolloin heidän mittaustuloksensa eivät sekoitu omiisi.

 • Käyttää virtalähteenä tavallisia AA-paristoja – sinun ei tarvitse etsiä myymälöistä kummallisen kokoisia nappiparistoja tai odotella akun latautumista.

 • Mukana tulee suomenkielinen käyttöopas – verenpainemittarimme on helppokäyttöinen, ja vain ensimmäisellä käyttökerralla joudut näkemään hieman vaivaa: asettamaan ajan ja päivämäärän, kokeilemaan miten siirryt henkilöiden 1 ja 2 välillä ja miten saat näkyviin tallennetut mittaustuloksesi. Kaikki tämä on helppoa ja se opastetaan käyttöoppaassa.

Verenpainemittarin arvo on 46 €. Nyt voit saada sen erikoishintaan osana tervetuliaispakettiasi uutena KUNTO PLUSsan tilaajana. Seuraavalla videolla näet, miten verenpainemittaria käytetään.

VIDEO: Näin helppoa verenpainemittarin käyttö on

Näin luet verenpainemittaria

Verenpainemittarin lukeminen

MITÄ LUVUT VERENPAINEMITTARIN NÄYTÖLLÄ TARKOITTAVAT Verenpainemittarin näytöltä on helppo lukea systolinen verenpaine (1) ja diastolinen verenpaine (2). Se näyttää myös sykkeen (3), ja vasemman laidan indikaattorin (4) avulla näet, onko verenpaineesi terveellinen (vihreällä alueella) vai kohonnut (punaisella alueella). Kuvassa syke on 64 ja verenpaine on 108/65, mikä on terveellinen verenpaine. Tämän merkiksi ruudun laidassa on yksi palkki vihreällä alueella (4).

Muistaa mittaustuloksesi

MUISTAA MITTAUSTULOKSESI Yksi painallus MEM-painikkeesta näyttää kolmen viimeisimmän mittaustuloksesi keskiarvon (AV), vasemman puoleisessa kuvassa 142/90. Toinen painallus, ja se näyttää kaikki aikaisemmin tallennetut mittaustuloksesi yksi kerrallaan. Oikeanpuoleisessa kuvassa näkyy mittaus nro 90, jossa verenpaine on 135/82 ja joka on otettu 14. lokakuuta klo 10:30.

Millä tasolla verenpaineesi on?

MILLÄ TASOLLA VERENPAINEESI ON? Omalla verenpainemittarilla voit tarkistaa, onko verenpaineesi rauhoittavasti vihreällä alueella vai onko se kenties kohonnut huolestuttavasti punaiselle.

Haluatko hallita verenpainettasi?

TARJOUS: Vain 16,90 eurolla saat

 • Tilaajalahja: Helppokäyttöisen ja tarkan verenpainemittarin

 • Tilaajalahja: Digiliitteen Terveellinen verenpaine + reseptejä & kotitreeni

 • 3 numeroa erinomaista KUNTO PLUS -lehteä

verenpainemittarin tarjous

Etkö vielä ole KUNTO PLUSsan tilaaja ja haluaisit oman verenpainemittarin?

Uutena tilaajana voit saada 3 KUNTO PLUS -lehteä vain 16,90 eurolla + tilaajalahjaksi digitaalisen verenpainemittarin, ja digiliitteen Terveellinen verenpaine + reseptejä & kotitreeni.

Katso tarjous Kuntoplus.fi-sivustosta