Vihreät proteiini­kuulat
© wichmann+bendtsen

Vihreät proteiini­kuulat

Runsasproteiininen välipala sopii nautittavaksi rankan treenin jälkeen.

maanantai 5. helmikuuta 2018 teksti S. Leth

Vihreät proteiini­kuulat ­­hampunsiemenistä ja pinaatista

12 kuulaa

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 1 tunti

Aika yhteensä: 75 minuuttia

AINEKSET

1 dl pistaasipähkinöitä

1 dl hampunsiemeniä

2 kourallista pinaattia

1 dl maapähkinävoita

1 dl kivettömiä taateleita

Päälle

2 rkl kurpitsansiemenjauhoa tai hienonnettuja pistaasi­pähkinöitä

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainekset monitoimikoneessa kiinteäksi massaksi.
  • Muotoile massasta 12 pientä palloa ja pyörittele ne kurpitsansiemen­jauhoissa.
  • Anna kuulien jähmettyä jääkaapissa tai pakastimessa tunnin ajan. Kuulat säilyvät jääkaapissa noin 3 vuorokautta, pidempäänkin ilman pinaattia.

KUNTO PLUS tarjoaa runsaasti ideoita proteiininlähteiksi.

Ravintosisältö/kuula

Energiaa: 121 g

Proteiinia: 4,9 g

Rasvaa: 8 g

Hiilihydraattia: 9,2 g

Kuitua: 3 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä sinua auttaa rentoutumaan kiireisen päivän jälkeen?


KUNTO PLUS suosittelee