Terveellisiä reseptejä Letut ja lettutaikina Proteiinil... Proteiiniletut 25 minuuttia 585 kcal Lettuihin ei koskaan kyllästy! Amerikkalaistyyppiset kuohkeat letut maistuvat aamiaisena, välipalana, jälkiruokana ja treenin jälkeen. Bonusohjeena maailman helpoimmat banaaniletut. Teksti: Signe Moesby Leth 10. helmikuuta 2017 Proteiiniletut Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 hengelle Lettutaikina 2 dl mantelijauhoa* 2 munaa 1 dl raejuustoa ½ tl vaniljajauhetta ½ tl kardemummaa ripaus suolaa ⅓ tl leivinjauhetta ½ tl kookosöljyä paistamiseen Lisäkkeet ja dippi 1 porkkana, lohkoina ¼ mangoa lohkoina 7 kirsikkatomaattia ½ viikunaa 1 rkl maapähkinävoita Proteiinilettujen valmistus Mantelijauhoa myydään valmiina, mutta sitä voi valmistaa itse jauhamalla mantelit tehosekoittimessa. Sekoita lettutaikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia. Kuumenna paistinpannu ja sulata kookosöljy. Kaada taikinaa pannulle. Paista lettua noin kahden minuutin ajan, kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä ja pohja on kauniin kullanruskea. Käännä lettu ja paista vielä noin minuutti. Jatka kunnes kaikki taikina on paistettu. Proteiiniletut sopivat hyvin maapähkinävoin, porkkana- ja mangolohkojen, viikunan ja kirsikkatomaattien kanssa treenin jälkeen nautittavaksi.Bonusohje: Maailman helpoimmat banaaniletutSekoita 1 muussattu banaani ja 2 kananmunaa ja paista. Maailman helpoimmat letut sopivat aamupalaksi tai treenin jälkeen nautittavaksi.Lisää lettu- ja lettutaikinaohjeita täältä. ProteiiniKasvisruoka