Pizzaletut hedelmätäytteellä

40 minuuttia
581

Pizza ja hedelmät... lempparimme yhdistyivät!

Pizzalettuja

Pizzaletut hedelmätäytteellä

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 hengelle

Vadelma-chiamarmeladi

  • 2 dl vadelmia, tuoreita tai pakastettuja
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ½ dl vettä
  • 2 rkl chian siemeniä
  • 1 rkl akaasiahunajaa

Lettutaikina

  • 2 munaa
  • 1 dl maitoa
  • 2 rkl rahkaa
  • 1 rkl akaasiahunajaa
  • 2 tl chian siemeniä
  • 1½ dl tattarijauhoa
  • ½ tl vaniljajauhetta
  • ⅓ tl kanelia
  • ripaus suolaa
  • ⅓ tl leivinjauhetta
  • ⅓ tl ruokasoodaa

Täytteet

  • 1 kiivi
  • ½ banaania
  • 1 viikuna
  • ½ dl mustikoita
  • ½ passiohedelmä
  • 1 rkl kookoslastuja

Pizzalettujen valmistus

  • Kiehauta ulkomaiset vadelmat. Soseuta vadelmat kulhossa.

  • Lisää muut marmeladin ainekset ja sekoita.

  • Laita kulho tunniksi jääkaappiin, niin chian siemenet imevät nesteen itseensä.

  • Vispaa lettutaikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi.

  • Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.

  • Kuumenna paistinpannu ja kaada taikinaa pannulle.

  • Paista lettua kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä ja pohja on kauniin kullanruskea.

  • Käännä lettu ja paista vielä noin 1 minuutti.

  • Jatka kunnes kaikki taikina on paistettu.

  • Tarjoa lisukkeena marmeladia, kiiviä, banaania, viikunaa, passio­hedelmää ja kookoslastuja.

VINKKI Marmeladi sopii hyvin myös leivän päälle. Tee kerralla suurempi annos ja säilytä jääkaapissa.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background