Pizzaletut hedelmätäytteellä
Pizza ja hedelmät... lempparimme yhdistyivät!
Pizza ja hedelmät... lempparimme yhdistyivät!
Kiehauta ulkomaiset vadelmat. Soseuta vadelmat kulhossa.
Lisää muut marmeladin ainekset ja sekoita.
Laita kulho tunniksi jääkaappiin, niin chian siemenet imevät nesteen itseensä.
Vispaa lettutaikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu ja kaada taikinaa pannulle.
Paista lettua kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä ja pohja on kauniin kullanruskea.
Käännä lettu ja paista vielä noin 1 minuutti.
Jatka kunnes kaikki taikina on paistettu.
Tarjoa lisukkeena marmeladia, kiiviä, banaania, viikunaa, passiohedelmää ja kookoslastuja.
VINKKI Marmeladi sopii hyvin myös leivän päälle. Tee kerralla suurempi annos ja säilytä jääkaapissa.