Kuohkeat mustikkaletut ja mustikkarahkaa
Terveellinen jälkiruoka, joka vie kielen mennessään! Kuohkeiden lettujen kaverina maistuu mustikkarahka.
Terveellinen jälkiruoka, joka vie kielen mennessään! Kuohkeiden lettujen kaverina maistuu mustikkarahka.
Sekoita mustikoita lukuunottamatta kaikki taikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi.
Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.
Kuumenna paistinpannu ja sulata kookosöljy.
Annostele taikinaa pannulle.
Leivinjauhetta sisältävät amerikkalaistyyppiset letut turpoavat pannulla ja niistä tulee paksumpia kuin tavallisista.
Ripottele 1 tl mustikoita pannulla paistuvan letun päälle.
Paista lettua pari minuuttia, kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä, ja pohja on kauniin kullanruskea.
Käännä lettu ja paista vielä noin 1 minuutti.
Sekoita mustikkarahkan ainekset.
Annostele letuille mustikkarahka ja mustikoita.
Raasta päälle tummaa suklaata.
Letut ja lettutaikina – lisää herkullisiä ohukaisreseptejä täältä!
Sivustossa ja sovelluksessa mm: