- Sekoita mustikoita lukuunottamatta kaikki taikinan ainekset tasaiseksi taikinaksi.
- Anna taikinan levätä 5-10 minuuttia.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata kookosöljy.
- Annostele taikinaa pannulle.
- Leivinjauhetta sisältävät amerikkalaistyyppiset letut turpoavat pannulla ja niistä tulee paksumpia kuin tavallisista.
- Ripottele 1 tl mustikoita pannulla paistuvan letun päälle.
- Paista lettua pari minuuttia, kunnes taikina alkaa kuplia keskeltä, ja pohja on kauniin kullanruskea.
- Käännä lettu ja paista vielä noin 1 minuutti.
- Sekoita mustikkarahkan ainekset.
- Annostele letuille mustikkarahka ja mustikoita.
- Raasta päälle tummaa suklaata.
Letut ja lettutaikina – lisää herkullisiä ohukaisreseptejä täältä!