Broilerwrapit

Broilerwrapit salaatinlehdessä ovat mainio vaihtoehto hotdogille.

tiistai 14. tammikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

80 g broilerin sisäfileetä
1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
Merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
50 g sydänsalaattia
50 g tomaatteja
10 g punasipulia
1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
50 g rahkaa
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
50 g kukkakaalia
5 g inkiväärinjuurta
Tilkka sitruunamehua

Valmistus

  • Paista suikaloitu broilerin sisäfile 1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
  • Lohko tomaatit, poista siemenet ja pilko tomaatin malto pieniksi kuutioiksi, silppua punasipuli ja sekoita1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunaa.
  • Sekoita rahkaan rypsiöljy, karkeaksi raastettu kukkakaali ja hienoksi raastettu inkivääri. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
  • Kääri broileri, tomaattisalsa ja rahkakastike salaatilehtiin wrapeiksi.

Rahka ja skyr ovat mainioita välipalaruokia, mutta nämä hapatetut herkut sopivat hyvin myös esimerkiksi kastikepohjaksi eri aterioille.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee