Suklaa maistuu sellaisenaan ja lisäksi myös leivonnaisissa, jälkiruuissa ja pääruuissa.
Suklaan intensiivinen maku saa aikaan ihmeitä kokkauksessa valmistitpa sitten makeita, suolaisia tai terveellisiä herkkuja.
Selaimesi pitää päivittää. Tämä sivusto ei valitettavasti tue vanhoja selainversioita.
Lue lisääSuklaa maistuu sellaisenaan ja lisäksi myös leivonnaisissa, jälkiruuissa ja pääruuissa.
Suklaan intensiivinen maku saa aikaan ihmeitä kokkauksessa valmistitpa sitten makeita, suolaisia tai terveellisiä herkkuja.
Parhaat treenivinkit, reseptit ja tuoreimmat tiedot terveysrintamalta.
NYT: Vuoden JOULUVIHKONEN sisältää hyvää tekevien konvehtien ohjeita. Tilaa KUNTO PLUSsan uutiskirje, niin saat hyvää tekevistä aineksista valmistettujen konvehtien ohjeet.
KUNTO PLUS -uutiskirje tarjoaa artikkeleja terveydestä, vinkkejä treenaamiseen ja herkullisia reseptejä.