Suklaista vasikkaa, pinaattia ja valkoisia papuja
Suklaalla maustettu nyhtövasikka valkoisten papujen kanssa on yhdysvaltalainen suosikki.
Suklaalla maustettu nyhtövasikka valkoisten papujen kanssa on yhdysvaltalainen suosikki.
Liota papuja yön yli. Heitä liotusvesi pois ja huuhtele pavut hyvin. Keitä niitä noin 35 minuuttia. Kun pavut ovat melkein kypsiä, lisää suola.
Leikkaa liha viipaleiksi ja ruskista ne nopeasti.
Laita mausteet ja suola mortteliin ja jauha ne tahnamaiseksi.
Levitä tahna lihaviipaleiden päälle ja laita uunivuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla.
Kypsennä lihaa 120-asteisessa uunissa 4 tuntia. Poista alumiinifolio viimeisen tunnin ajaksi.
Huuhtele pinaatti ja linkoa se kuivaksi. Kuori ja leikkaa palsternakat tangoiksi. Pirskota tankojen päälle hieman oliiviöljyä ja kypsennä pannulla. Leikkaa kevätsipulit ohuiksi viipaleiksi.
Ota lihaviipaleet uunista ja rouhi suklaa lihaviipaleiden päälle.
Revi lihapalat suupaloiksi kahden haarukan avulla.
Asettele lihapalat, pinaatti, pavut, palsternakat, kevätsipuli ja basilika tarjolle.
Sekoita kastike, mausta suolalla ja pippurilla ja nauti annoksen kera.