Suklaa-lakritsi-kahvi-saksanpähkinäkaramellilevy

Makea herkku jouluun!

maanantai 9. joulukuuta 2013 teksti KUNTOPLUS

Suklaa-lakritsi-kahvi-saksanpähkinäkaramellilevy

20 kpl á 20 g

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 15 minuuttia

Valmistusaika: 15 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

2 dl ruokosokeria (180 g)

1 dl agavesiirappia tai akaasiahunajaa

2 rkl voita (30 g)

2 rkl kahvipapuja

1 tl merisuolaa

4 tl raakalakritsijauhetta

½ tl muskottia

100 g tummaa suklaata (99 %)

4 rkl kookoshiutaleita

4 rkl goji-marjoja

1 rkl acai-jauhetta

75 g saksanpähkinöitä

75 g manteleita

  • Kuumenna sokeria pinnoitetussa pannussa.
  • Kun se alkaa sulaa reunoilta, lisää voi ja sekoita. Lisää agavesiirappi ja kääntele seosta hyvin.
  • Murskaa kahvipavut karkeaksi rouheeksi. Lisää kahvirouhe, suola, lakritsijauhe, muskotti ja suklaa pannulle ja sekoita miedolla lämmöllä.
  • Lisää joukkoon kookoshiutaleet, goji-marjat, acai-jauhe, saksanpähkinät ja mantelit. Sekoita hyvin.
  • Kaada lämmin seos leivinpaperin päälle ja paina toinen leivinpaperi seoksen päälle.
  • Kauli seoksesta noin 20 x 20 cm levy. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt levy 20 palaseen.

ravintosisältö/annos

Energiaa: 105 kcal

Proteiinia: 1,4 g

Rasvaa: 5,1 g

Hiilihydraattia: 14,1 g

Kuitua: 1 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä hedelmä on suosikkisi?

KUNTO PLUS suosittelee