Suklaa-lakritsi-kahvi-saksanpähkinäkaramellilevy

30 minuuttia
105 kcal

Makea herkku jouluun!

Suklaa-lakritsi-kahvi-saksanpähkinäkaramellilevy

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 kpl á 20 g

  • ¼ dl ruokosokeria (180 g)
  • ¼ dl agavesiirappia tai akaasiahunajaa
  • ¼ rkl voita (30 g)
  • ¼ rkl kahvipapuja
  • ¼ tl merisuolaa
  • ½ tl raakalakritsijauhetta
  • ¼ tl muskottia
  • 10 g tummaa suklaata (99 %)
  • ½ rkl kookoshiutaleita
  • ½ rkl goji-marjoja
  • ¼ rkl acai-jauhetta
  • 7½ g saksanpähkinöitä
  • 7½ g manteleita

Valmistus

  • Kuumenna sokeria pinnoitetussa pannussa.

  • Kun se alkaa sulaa reunoilta, lisää voi ja sekoita. Lisää agavesiirappi ja kääntele seosta hyvin.

  • Murskaa kahvipavut karkeaksi rouheeksi. Lisää kahvirouhe, suola, lakritsijauhe, muskotti ja suklaa pannulle ja sekoita miedolla lämmöllä.

  • Lisää joukkoon kookoshiutaleet, goji-marjat, acai-jauhe, saksanpähkinät ja mantelit. Sekoita hyvin.

  • Kaada lämmin seos leivinpaperin päälle ja paina toinen leivinpaperi seoksen päälle.

  • Kauli seoksesta noin 20 x 20 cm levy. Anna jäähtyä. Leikkaa jäähtynyt levy 20 palaseen.


Newsletter background