Välimerellinen savulohisalaatti

20 minuuttia
425 kcal

Välimerellinen savulohisalaatti maistuu vaikkapa terassilla tai parvekkeella lämpimän kesäpäivän päätteeksi.

Lautasella lohisalaattia, avokadoa, tomaattia, punasipulia, kurkkua, oliiveja ja fetaa

Välimerellinen savulohisalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 sydänsalaattia
  • kurkkua
  • ½ punasipulia
  • ½ avokadoa
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 10 mustaa oliivia
  • 40 g fetaa tai salaattijuustoa
  • 100 g lämminsavulohta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • sitruunamehua
  • mustapippuria

Valmistus

  • Revi salaatti. Halkaise tomaatit, viipaloi sipuli, kurkku ja avokado. Jaa ne ja oliivit lautasille.
  • Revi lohi haarukalla, murusta feta tai salaattijuusto ja lisää salattiin.
  • Pirskota salaattiin oliiviöljyä ja sitruunamehua ja pyöräytä mustapippuria päälle.