Tonnikala-sipuliburgeri
Hampurilaisen ei aina tarvitse koostua jauhelihapihvistä ja salaatista. Kokeile herkullista tonnikalaburgeria, johon makua tuovat sipuli ja inkivääri.
Hampurilaisen ei aina tarvitse koostua jauhelihapihvistä ja salaatista. Kokeile herkullista tonnikalaburgeria, johon makua tuovat sipuli ja inkivääri.
Leikkaa tai jauha tonnikala hienoksi.
Sekoita joukkoon wasabijauhe, inkivääri, sinappi, murskattu valkosipuli, rapsiöljy, suolaa ja valkopippuria.
Muotoile kaksi pihviä.
Viipaloi salottisipulit ohuiksi viipaleiksi. Kuullota oliiviöljyssä, lisää etikka ja mausta suolalla ja pippurilla.
Keitä parsakaalin kukintoja 1-2 minuuttia miedosti suolatussa vedessä, jossa on tilkka rapsiöljyä.
Pyyhkäise pihvien pintaan oliiviöljyä ja paista kuumalla pannulla yhteensä 6-8 minuuttia.
Halkaise sämpylät, voitele majoneesilla ja laita väliin rucolaa, pihvi ja sipulia.
Tarjoa lisänä parsakaalia.
Voit valmistaa pihvin myös esimerkiksi nyhtökaurasta tai härkiksestä. Energiasisältö muuttuu silloin käytetyn proteiinilähteen mukaan.
VINKKI! Tee tonnikalapihvit etukäteen.
Peitä paistovalmiit pihvit tuorekelmulla ja pane ne jääkaappiin odottamaan.