Pinaattitäytteiset kalarullat ja kauden kasviksia
Ihania pinaattitäytteisiä kalarullia kaalin ja pikapaistettujen kauden kasvisten kanssa.
Ihania pinaattitäytteisiä kalarullia kaalin ja pikapaistettujen kauden kasvisten kanssa.
Poista kalafileistä ruodot.
Raaputa tai kuori porkkanat ja leikkaa niistä 12 ohutta suikaletta.
Levitä suikaleet kalafileiden päälle.
Halkaise loput porkkanat pituussuunnassa.
Huuhdo pinaatti ja pane se kattilaan.
Lisää ripaus suolaa ja 1 tl oliiviöljyä.
Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan, ja kumoa siivilään valumaan.
Painele kevyesti, että saat pinaatista kaiken kosteuden pois.
Jaa pinaatti porkkanasuikaleiden päälle ja kääri kalafileet täytteineen rullalle.
Nosta rullat leivinpaperin päälle pieneen uunivuokaan.
Kypsennä 190-asteisessa uunissa 15 min.
Suikaloi kaali.
Mausta kaali chilillä sekä suolalla ja paista kuumassa pannussa muutama minuutti.
Raasta päälle sitruunankuorta.
Kuumenna 1 tl oliiviöljyä ja voita paistinpannussa, lisää porkkananpuolikkaat ja paista niitä pari minuuttia.
Lisää hunaja ja 2 rkl sitruunamehua.
Lisää ripaus suolaa. Annostele ja tarjoa.