Terveellisiä reseptejä Päivällinen Pinaattitä... Pinaattitäytteiset kalarullat ja kauden kasviksia 30 minuuttia 330 kcal Ihania pinaattitäytteisiä kalarullia kaalin ja pikapaistettujen kauden kasvisten kanssa. Teksti: Martin Kreutzer ja Anne Larsen 29. syyskuuta 2015 Ohje Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 4 kalafileetä: ahventa, siikaa tai kampelaa 7 ohutta porkkanaa tai muita kauden kasviksia 100 g pinaattia Merisuolaa Ekstra neitsytoliiviöljyä 200 g lehti- tai parsakaalia ½ tl chilihiutaleita murskattuna 2 rkl akaasiahunajaa 1 tl voita 1 luomusitruuna Valmistus Poista kalafileistä ruodot. Raaputa tai kuori porkkanat ja leikkaa niistä 12 ohutta suikaletta. Levitä suikaleet kalafileiden päälle. Halkaise loput porkkanat pituussuunnassa. Huuhdo pinaatti ja pane se kattilaan. Lisää ripaus suolaa ja 1 tl oliiviöljyä. Kuumenna, kunnes pinaatti painuu kasaan, ja kumoa siivilään valumaan. Painele kevyesti, että saat pinaatista kaiken kosteuden pois. Jaa pinaatti porkkanasuikaleiden päälle ja kääri kalafileet täytteineen rullalle. Nosta rullat leivinpaperin päälle pieneen uunivuokaan. Kypsennä 190-asteisessa uunissa 15 min. Suikaloi kaali. Mausta kaali chilillä sekä suolalla ja paista kuumassa pannussa muutama minuutti. Raasta päälle sitruunankuorta. Kuumenna 1 tl oliiviöljyä ja voita paistinpannussa, lisää porkkananpuolikkaat ja paista niitä pari minuuttia. Lisää hunaja ja 2 rkl sitruunamehua. Lisää ripaus suolaa. Annostele ja tarjoa. LUE MYÖS: Oliiviöljy – sydämen valinta KaaliKalaPorkkana