Parsafrittata

15 minuuttia
415 kcal

Tämän helpompaa ei olekaan: ihana parsafrittata valmistuu vartissa!

Parsafrittataa lautasella

Parsafrittata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 8 vihreää parsaa
  • rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 4 munaa
  • pippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ ruukkua salaattia
  • ½ ruukkua ruohosipulia
  • 20 g parmesaania
  • 2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Napsauta parsoista kannat poikki. Pane varret kulhoon, pirskota parsoille rapsiöljyä ja suolaa ja kaada kiehuvaa vettä päälle. Kaada vesi pois 1 minuutin päästä ja valuta parsat.

  • Vatkaa munien rakenne rikki, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Ruskista kevyesti neljä parsanvartta uuninkestävällä paistinpannulla oliiviöljyssä. Kaada päälle puolet munamassasta. Anna hyytyä, kunnes pohja on kauniin ruskea. Paista kaunis väri pintaan uunissa grillivastuksen alla. Pidä ensimmäinen frittata lämpimänä ja valmista toinen samalla tavalla.

  • Huuhdo ja kuivaa salaatti ja ruohosipuli. Jaa salaatti lautasille. Leikkaa frittatat neljään osaan ja nosta lautasille. Raasta päälle parmesaania ja silppua ruohosipulia. Paahda lisäksi ruisleipää.