Parsamunakas

25 minuuttia
415 kcal

Tämän helpompaa ei olekaan: ihana parsamunakas valmistuu vartissa!

Parsamunakasta lautasella

Parsamunakas

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 8 vihreää parsaa
  • rapsiöljyä
  • merisuolaa
  • 4 munaa
  • pippuria
  • 2 tl oliiviöljyä
  • ½ ruukkua salaattia
  • ½ ruukkua ruohosipulia
  • 20 g parmesaania
  • 2 viipaletta ruisleipää

Valmistus

  • Napsauta parsoista kannat poikki. Pane varret kulhoon, pirskota parsoille rapsiöljyä ja suolaa ja kaada kiehuvaa vettä päälle. Kaada vesi pois 1 minuutin päästä ja valuta parsat.
  • Vatkaa munien rakenne rikki, mausta suolalla ja pippurilla.
  • Ruskista kevyesti neljä parsanvartta uuninkestävällä paistinpannulla oliiviöljyssä. Kaada päälle puolet munamassasta. Anna hyytyä, kunnes pohja on kauniin ruskea. Paista kaunis väri pintaan uunissa grillivastuksen alla. Pidä ensimmäinen munakas lämpimänä ja valmista toinen samalla tavalla.
  • Huuhdo ja kuivaa salaatti ja ruohosipuli. Jaa salaatti lautasille. Leikkaa munakkaat neljään osaan ja nosta lautasille. Raasta päälle parmesaania ja silppua ruohosipulia. Paahda lisäksi ruisleipää.

Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background