Napsauta parsoista kannat poikki. Pane varret kulhoon, pirskota parsoille rapsiöljyä ja suolaa ja kaada kiehuvaa vettä päälle. Kaada vesi pois 1 minuutin päästä ja valuta parsat.
Vatkaa munien rakenne rikki, mausta suolalla ja pippurilla.
Ruskista kevyesti neljä parsanvartta uuninkestävällä paistinpannulla oliiviöljyssä. Kaada päälle puolet munamassasta. Anna hyytyä, kunnes pohja on kauniin ruskea. Paista kaunis väri pintaan uunissa grillivastuksen alla. Pidä ensimmäinen munakas lämpimänä ja valmista toinen samalla tavalla.
Huuhdo ja kuivaa salaatti ja ruohosipuli. Jaa salaatti lautasille. Leikkaa munakkaat neljään osaan ja nosta lautasille. Raasta päälle parmesaania ja silppua ruohosipulia. Paahda lisäksi ruisleipää.