Terveellisiä reseptejä Päivällinen Lohipyöryk... Lohipyörykät, kikherneitä ja kaalia 40 minuuttia Herkkuateria maukkaista lohipyöryköistä ja rapsakasta kaalilisukkeesta. Teksti: KUNTOPLUS 22. elokuuta 2012 Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 120 g veitsellä hienonnettua lohta 1 limetin mehu ja raastettu kuori 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä 1 tl hienonnettua chiliä ½ tölkki valutettuja ja hienonnettuja kikherneitä 1 muna öljyä suolaa ja pippuria ¼ valkokaalia suikaloituna tilkka limettimehua suolaa ja pippuria 1 dl maustamatonta rahkaa tai jogurttia 1 tl juustokuminaa ripaus suolaa Valmistus Sekoita kulhossa lohi, limetinmehu ja -kuoriraaste (jätä tilkka mehua talteen), inkivääri, chili, ripaus suolaa ja pippuria, kikherneet ja muna. Pyörittele taikinasta pyöryköitä ja paista ne öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kaalisuikaleet samalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, limetinmehulla ja ripauksella tilliä. Vatkaa skyrin joukkoon juustokumina ja ripaus suolaa. Tarjoile pyörykät skyrin ja kaalin kera. LUE MYÖS: 6 hyvää kalapyörykkäreseptiä KikherneKalaPyörykät