Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia

Herkkuateria syntyy maukkaista lohipyöryköistä ja rapsakasta kaalilisukkeesta.

torstai 23. elokuuta 2012

Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia

120 g veitsellä hienonnettua lohta
1 limetin mehu ja raastettu kuori
1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 tl hienonnettua chiliä
½ purkki valutettuja ja hienonnettuja kikherneitä 
1 muna
öljyä
suolaa ja pippuria
¼ valkokaalia suikaloituna
tilkka limetinmehua
suolaa ja pippuria
1 dl skyriä
1 tl juustokuminaa
ripaus suolaa

Valmistus

  • Sekoita kulhossa lohi, limetinmehu ja -kuoriraaste (jätä tilkka mehua talteen), inkivääri, chili, ripaus suolaa ja pippuria, kikherneet ja muna.
  • Pyörittele taikinasta pyöryköitä ja paista ne öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista kaalisuikaleet samalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, limetinmehulla ja ripauksella tilliä.
  • Vatkaa skyrin joukkoon juustokumina ja ripaus suolaa.
  • Tarjoile pyörykät skyrin ja kaalin kera.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee