Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia

40 minuuttia

Herkkuateria syntyy maukkaista lohipyöryköistä ja rapsakasta kaalilisukkeesta.

Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 120 g veitsellä hienonnettua lohta
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tl hienonnettua chiliä
  • ½ purkki valutettuja ja hienonnettuja kikherneitä
  • 1 muna
  • öljyä
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ valkokaalia suikaloituna
  • tilkka limetinmehua
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl skyriä
  • 1 tl juustokuminaa
  • ripaus suolaa

Valmistus

  • Sekoita kulhossa lohi, limetinmehu ja -kuoriraaste (jätä tilkka mehua talteen), inkivääri, chili, ripaus suolaa ja pippuria, kikherneet ja muna.
  • Pyörittele taikinasta pyöryköitä ja paista ne öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista kaalisuikaleet samalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, limetinmehulla ja ripauksella tilliä.
  • Vatkaa skyrin joukkoon juustokumina ja ripaus suolaa.
  • Tarjoile pyörykät skyrin ja kaalin kera.

LUE MYÖS: 6 hyvää kalapyörykkäreseptiä