Lohipyörykät, kikherneitä ja kaalia

40 minuuttia

Herkkuateria maukkaista lohipyöryköistä ja rapsakasta kaalilisukkeesta.

Lohipyöryköitä, kikherneitä ja kaalia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 120 g veitsellä hienonnettua lohta
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • 1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
  • 1 tl hienonnettua chiliä
  • ½ tölkki valutettuja ja hienonnettuja kikherneitä
  • 1 muna
  • öljyä
  • suolaa ja pippuria
  • ¼ valkokaalia suikaloituna
  • tilkka limettimehua
  • suolaa ja pippuria
  • 1 dl maustamatonta rahkaa tai jogurttia
  • 1 tl juustokuminaa
  • ripaus suolaa

Valmistus

  • Sekoita kulhossa lohi, limetinmehu ja -kuoriraaste (jätä tilkka mehua talteen), inkivääri, chili, ripaus suolaa ja pippuria, kikherneet ja muna.
  • Pyörittele taikinasta pyöryköitä ja paista ne öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Paista kaalisuikaleet samalla pannulla. Mausta suolalla, pippurilla, limetinmehulla ja ripauksella tilliä.
  • Vatkaa skyrin joukkoon juustokumina ja ripaus suolaa.
  • Tarjoile pyörykät skyrin ja kaalin kera.

LUE MYÖS: 6 hyvää kalapyörykkäreseptiä


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background