Lohi-kasvismunakas

Enemmän kylläisyyttä ja kuitua, vähemmän kaloreita

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTOPLUS

Lohi-kasvismunakas

1 annos

TARVITTAVA AIKA

Valmisteluaika: 7 minuuttia

Valmistusaika: 23 minuuttia

Aika yhteensä: 30 minuuttia

AINEKSET

100 g vihreitä papuja

1 muna

1 valkuainen

30 g ricottajuustoa

50 g kirsikkatomaatteja

50 g lämminsavulohta

1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa

suolaa ja pippuria

Lisäksi

200 g vihreää salaattia ja puolitoista viipaletta ruisleipää (75 g)

Valmistus

Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia.

Sekoita muna, valkuainen ja ricotta keskenään kulhossa. Lisää pavut, halkaistut tomaatit, lohi, basilika, suola ja pippuri.

Voitele vuoka, jonka halkaisija on noin 7 cm, ja kumoa seos vuokaan. Kypsennä munakasta 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja kullanruskea.

Syö ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 499 kcal

Proteiinia: 37,1 g

Rasvaa: 17,5 g

Hiilihydraattia: 54,6 g

Kuitua: 12,5 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein teet ruokaa itse?

KUNTO PLUS suosittelee