Lohi-kasvismunakas

Enemmän kylläisyyttä ja kuitua, vähemmän kaloreita

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g vihreitä papuja
1 muna
1 valkuainen
30 g ricottajuustoa
50 g kirsikkatomaatteja
50 g lämminsavulohta
1 rkl hienonnettua
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria


Lisäksi
200 g vihreää salaattia ja puolitoista viipaletta ruisleipää (75 g)


Valmistus
Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia.

Sekoita muna, valkuainen ja ricotta keskenään kulhossa. Lisää pavut, halkaistut tomaatit, lohi, basilika, suola ja pippuri.

Voitele vuoka, jonka halkaisija on noin 7 cm, ja kumoa seos vuokaan. Kypsennä munakasta 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja kullanruskea.

Syö ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

KUNTO PLUS suosittelee