Lohi-kasvismunakas

Enemmän kylläisyyttä ja kuitua, vähemmän kaloreita

maanantai 21. syyskuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g vihreitä papuja
1 muna
1 valkuainen
30 g ricottajuustoa
50 g kirsikkatomaatteja
50 g lämminsavulohta
1 rkl hienonnettua
tuoretta basilikaa
suolaa ja pippuria


Lisäksi
200 g vihreää salaattia ja puolitoista viipaletta ruisleipää (75 g)


Valmistus
Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä 3 minuuttia.

Sekoita muna, valkuainen ja ricotta keskenään kulhossa. Lisää pavut, halkaistut tomaatit, lohi, basilika, suola ja pippuri.

Voitele vuoka, jonka halkaisija on noin 7 cm, ja kumoa seos vuokaan. Kypsennä munakasta 180-asteisessa uunissa 20 minuuttia tai kunnes se on hyytynyt ja kullanruskea.

Syö ruisleivän ja vihreän salaatin kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mihin kohtaan kehossasi olet kaikkein tyytyväisin?


KUNTO PLUS suosittelee