Terveellisiä reseptejä Päivällinen Bataatti-l... Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti 30 minuuttia Erilainen salaatti, jossa lohi on kypsentämättömänä. Kokeile rohkeasti! Teksti: Michelle Kristensen 19. heinäkuuta 2016 Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 200 g bataattia puoli rasiallista pieniä salaatinlehtiä puoli rasiallista rucolaa 35 g fetajuustoa 50 g keitettyä punaista kvinoaa 1 tl oliiviöljyä paistamiseen kourallinen sileälehtistä persiljaa 160 g tuoretta, kypsentämätöntä lohta Kastike ½ rkl balsamiviinietikkaa ½ tl sinappia 35 g kreikkalaista jogurttia ½ kokonainen limetti + 1 limetin kuori ½ ripaus steviaa merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria Valmistus Pakasta lohta ainakin vuorokausi ennen käyttöä. Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 x 1 cm:n kuutioiksi. Keitä perunoita 5 minuuttia, valuta talouspaperilla. Paista perunakuutioita oliiviöljyssä 10 minuuttia, valuta talouspaperilla. Huuhdo salaatit, kuutioi lohi ja feta. Ainekset vadille kvinoan kanssa, levitä päällimmäiseksi bataatti ja pirskottele päälle kastike. Koristele persiljalla. Salaatti