Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti

Erilainen salaatti, jossa lohi on kypsentämättömänä. Kokeile rohkeasti!

keskiviikko 20. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

4 annosta
400 g bataattia
puoli rasiallista pieniä salaatinlehtiä
puoli rasiallista rucolaa
70 g fetajuustoa
100 g keitettyä punaista kvinoaa
2 tl oliiviöljyä paistamiseen
kourallinen sileälehtistä persiljaa
320 g tuoretta, kypsentämätöntä lohta

LUE MYÖS: 6 hyvää syytä syödä kvinoaa

Kastike

1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl sinappia
70 g kreikkalaista jogurttia
1 kokonainen limetti + 1 limetin kuori
ⁱ⁄₅ tl steviaa
merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Pakasta lohta ainakin vuorokausi ennen käyttöä.
  • Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 x 1 cm:n kuutioiksi. Keitä perunoita 5 minuuttia, valuta talouspaperilla.
  • Paista perunakuutioita oliiviöljyssä 10 minuuttia, valuta talouspaperilla.
  • Huuhdo salaatit, kuutioi lohi ja feta.
  • Ainekset vadille kvinoan kanssa, levitä päällimmäiseksi bataatti ja pirskottele päälle kastike.
  • Koristele persiljalla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2019!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Haluaisitko eroon kuukautisista?


KUNTO PLUS suosittelee