Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti

30 minuuttia

Erilainen salaatti, jossa lohi on kypsentämättömänä. Kokeile rohkeasti!

Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g bataattia
  • puoli rasiallista pieniä salaatinlehtiä
  • puoli rasiallista rucolaa
  • 35 g fetajuustoa
  • 50 g keitettyä punaista kvinoaa
  • 1 tl oliiviöljyä paistamiseen
  • kourallinen sileälehtistä persiljaa
  • 160 g tuoretta, kypsentämätöntä lohta

Kastike

  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • ½ tl sinappia
  • 35 g kreikkalaista jogurttia
  • ½ kokonainen limetti + 1 limetin kuori
  • tl steviaa
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Pakasta lohta ainakin vuorokausi ennen käyttöä.

  • Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 x 1 cm:n kuutioiksi. Keitä perunoita 5 minuuttia, valuta talouspaperilla.

  • Paista perunakuutioita oliiviöljyssä 10 minuuttia, valuta talouspaperilla.

  • Huuhdo salaatit, kuutioi lohi ja feta.

  • Ainekset vadille kvinoan kanssa, levitä päällimmäiseksi bataatti ja pirskottele päälle kastike.

  • Koristele persiljalla.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background