Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti

30 minuuttia

Erilainen salaatti, jossa lohi on kypsentämättömänä. Kokeile rohkeasti!

Bataatti-lohi-kvinoa-fetasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 200 g bataattia
  • puoli rasiallista pieniä salaatinlehtiä
  • puoli rasiallista rucolaa
  • 35 g fetajuustoa
  • 50 g keitettyä punaista kvinoaa
  • 1 tl oliiviöljyä paistamiseen
  • kourallinen sileälehtistä persiljaa
  • 160 g tuoretta, kypsentämätöntä lohta

Kastike

  • ½ rkl balsamiviinietikkaa
  • ½ tl sinappia
  • 35 g kreikkalaista jogurttia
  • ½ kokonainen limetti + 1 limetin kuori
  • tl steviaa
  • merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria

Valmistus

  • Pakasta lohta ainakin vuorokausi ennen käyttöä.

  • Kypsennä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori perunat ja leikkaa ne 1 x 1 cm:n kuutioiksi. Keitä perunoita 5 minuuttia, valuta talouspaperilla.

  • Paista perunakuutioita oliiviöljyssä 10 minuuttia, valuta talouspaperilla.

  • Huuhdo salaatit, kuutioi lohi ja feta.

  • Ainekset vadille kvinoan kanssa, levitä päällimmäiseksi bataatti ja pirskottele päälle kastike.

  • Koristele persiljalla.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background