Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia

30 minuuttia
600 kcal

Tämä herkullinen päivällinen valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle.

Lammasta ja salaattia lautasella

Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 fenkolia
  • 300 g lampaanfilettä
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • nokare voita, 10 g
  • 50 g salaattisekoitusta
  • 100 g kikherneitä tölkistä
  • minttua
  • sitruunamehua

Salaatinkastike

  • ¾ dl neitsytoliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl dijoninsinappia

Lampaanfileen, fenkolipyreen ja salaatin valmistus

  • Kuutioi fenkolit ja keitä kypsäksi.

  • Ota keitinvesi talteen.

  • Kuivaa file talouspaperilla ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuumenna 1 rkl öljyä ja voi pannulla.

  • Paista lihaa 6 minuuttia molemmilta puolilta.

  • Kääri leivinpaperiin ja pyyhkeeseen lepäämään.

  • Sekoita kastikeainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Jaa salaatti ja kikherneet lautasille.

  • Kaada päälle 2 rkl kastiketta.

  • Soseuta fenkolit, 2 rkl öljyä ja hiukan keitinvettä.

  • Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

  • Viipaloi liha pyrepedille.


Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background