Terveellisiä reseptejä Päivällinen Lampaanfil... Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia 30 minuuttia 600 kcal Tämä herkullinen päivällinen valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle. Teksti: Michelle Kristensen ja Anne Larsen 26. huhtikuuta 2017 Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 2 fenkolia 300 g lampaanfilettä merisuolaa pippuria myllystä 3 rkl neitsytoliiviöljyä nokare voita, 10 g 50 g salaattisekoitusta 100 g kikherneitä tölkistä minttua sitruunamehua Salaatinkastike ¾ dl neitsytoliiviöljyä 1 rkl valkoviinietikkaa 1 tl dijoninsinappia Lampaanfileen, fenkolipyreen ja salaatin valmistus Kuutioi fenkolit ja keitä kypsäksi. Ota keitinvesi talteen. Kuivaa file talouspaperilla ja mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna 1 rkl öljyä ja voi pannulla. Paista lihaa 6 minuuttia molemmilta puolilta. Kääri leivinpaperiin ja pyyhkeeseen lepäämään. Sekoita kastikeainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Jaa salaatti ja kikherneet lautasille. Kaada päälle 2 rkl kastiketta. Soseuta fenkolit, 2 rkl öljyä ja hiukan keitinvettä. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Viipaloi liha pyrepedille. LammasKikherne