Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia

30 minuuttia
600 kcal

Tämä herkullinen päivällinen valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle.

Lammasta ja salaattia lautasella

Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 2 fenkolia
  • 300 g lampaanfilettä
  • merisuolaa
  • pippuria myllystä
  • 3 rkl neitsytoliiviöljyä
  • nokare voita, 10 g
  • 50 g salaattisekoitusta
  • 100 g kikherneitä tölkistä
  • minttua
  • sitruunamehua

Salaatinkastike

  • ¾ dl neitsytoliiviöljyä
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl dijoninsinappia

Lampaanfileen, fenkolipyreen ja salaatin valmistus

  • Kuutioi fenkolit ja keitä kypsäksi.

  • Ota keitinvesi talteen.

  • Kuivaa file talouspaperilla ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Kuumenna 1 rkl öljyä ja voi pannulla.

  • Paista lihaa 6 minuuttia molemmilta puolilta.

  • Kääri leivinpaperiin ja pyyhkeeseen lepäämään.

  • Sekoita kastikeainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.

  • Jaa salaatti ja kikherneet lautasille.

  • Kaada päälle 2 rkl kastiketta.

  • Soseuta fenkolit, 2 rkl öljyä ja hiukan keitinvettä.

  • Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.

  • Viipaloi liha pyrepedille.


No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background