Lampaanfilettä, fenkolipyrettä ja salaattia
Tämä herkullinen päivällinen valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle.
Tämä herkullinen päivällinen valmistuu puolessa tunnissa ja maistuu koko perheelle.
Kuutioi fenkolit ja keitä kypsäksi.
Ota keitinvesi talteen.
Kuivaa file talouspaperilla ja mausta suolalla ja pippurilla.
Kuumenna 1 rkl öljyä ja voi pannulla.
Paista lihaa 6 minuuttia molemmilta puolilta.
Kääri leivinpaperiin ja pyyhkeeseen lepäämään.
Sekoita kastikeainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
Jaa salaatti ja kikherneet lautasille.
Kaada päälle 2 rkl kastiketta.
Soseuta fenkolit, 2 rkl öljyä ja hiukan keitinvettä.
Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla.
Viipaloi liha pyrepedille.