Fenkoli-jättikatkarapupasta

20 minuuttia
573 kcal

Helppo ja nopea ateria täysjyväpastasta, fenkolista, tomaatista ja jättikatkaravuista valmistuu 20 minuutissa.

Täysjyväpastaa, fenkolia ja jättikatkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g jättikatkaravunpyrstöjä
  • 2 fenkolia
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 150 g täysjyväpastaa
  • 16 pientä tomaattia
  • 1 pieni nippu tilliä

Valmistus

  • Sulata jättikatkaravut.

  • Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.

  • Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä paistinpannussa.

  • Lisää fenkoliviipaleet ja paista niitä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Keitä pasta napakan kypsäksi, al dente.

  • Halkaise tomaatit. Kuivaa jättikatkaravut.

  • Lisää toinen ruokalusikallinen oliiviöljyä fenkoliviipaleiden joukkoon.

  • Lisää jättikatkaravut ja tomaatinpuolikkaat pannuun.

  • Sekoittele pari minuuttia, kunnes ne ovat kuumentuneet tasaisesti.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Sekoita täysjyväpasta joukkoon ja höystä ruoka tillillä.


Hyvinvointia koko kesäksi KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Juostessa kuunneltava juoksuohjelma
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

Juuri nyt voit saada KUNTO PLUSsan kaikki palvelut käyttöösi koko kesäksi vain 8,95 eurolla!

TARJOUS: 3 kk 8,95 €


Newsletter background