Fenkoli-jättikatkarapupasta

20 minuuttia
573 kcal

Helppo ja nopea ateria täysjyväpastasta, fenkolista, tomaatista ja jättikatkaravuista valmistuu 20 minuutissa.

Täysjyväpastaa, fenkolia ja jättikatkarapuja

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 400 g jättikatkaravunpyrstöjä
  • 2 fenkolia
  • 2 rkl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
  • 150 g täysjyväpastaa
  • 16 pientä tomaattia
  • 1 pieni nippu tilliä

Valmistus

  • Sulata jättikatkaravut.

  • Leikkaa fenkoli ohuiksi viipaleiksi.

  • Kuumenna ruokalusikallinen oliiviöljyä paistinpannussa.

  • Lisää fenkoliviipaleet ja paista niitä noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat pehmeitä.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Keitä pasta napakan kypsäksi, al dente.

  • Halkaise tomaatit. Kuivaa jättikatkaravut.

  • Lisää toinen ruokalusikallinen oliiviöljyä fenkoliviipaleiden joukkoon.

  • Lisää jättikatkaravut ja tomaatinpuolikkaat pannuun.

  • Sekoittele pari minuuttia, kunnes ne ovat kuumentuneet tasaisesti.

  • Mausta suolalla ja pippurilla.

  • Sekoita täysjyväpasta joukkoon ja höystä ruoka tillillä.