Puolen tunnin lammaspata

45 minuuttia
442,5 kcal

Treenaa peppua sen aikaa, kun lammaspata hautuu.

Pata valmistuu itsekseen treenin aikana.

Puolen tunnin lammaspata

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • ½ suippokaalia tai pientä valkokaalia
  • 300 g karitsanpaistia
  • ½ punaista paprikaa
  • 1 omena
  • 4 kuivattua luumua
  • 2 rkl tuoretta rosmariinia
  • ½ limetin mehu
  • ½ tl pätkä tuoretta chiliä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl agavesiirappia
  • ½ tl merisuolaa

Valmistus

  • Leikkaa liha ohuehkoiksi viipaleiksi ja pilko kasvikset.
  • Ruskista lihat öljyssä pannulla.
  • Lisää luumut ja kasvikset.
  • Silppua rosmariini ja chili, lisää ne ja limettimehu pannuun. Mausta suolalla ja siirapilla.
  • Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 25 - 30 minuuttia.

Pepputreeni padan kiehuessa

  • Verryttele kevyesti.
  • Tee 4 x 20 toistoa jalka- ja pakaraliikkeitä: kyykkyjä, askelkyykkyjä, kyykkyhyppyjä tms.