Pata valmistuu itsekseen treenin aikana.

Puolen tunnin lammaspata

Treenaa peppua sen aikaa, kun lammaspata hautuu.

maanantai 9. marraskuuta 2015 teksti M. Kristensen

Puolen tunnin lammaspata

2 annosta

½ suippokaalia tai pientä valkokaalia
300 g karitsanpaistia
½ punaista paprikaa
1 omena
4 kuivattua luumua
2 rkl tuoretta rosmariinia
½ limetin mehu
pätkä tuoretta chiliä
2 rkl valkoviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 tl agavesiirappia
½ tl merisuolaa


Valmistus

  • Leikkaa liha ohuehkoiksi viipaleiksi ja pilko kasvikset.
  • Ruskista lihat öljyssä pannulla.
  • Lisää luumut ja kasvikset.
  • Silppua rosmariini ja chili, lisää ne ja limettimehu pannuun. Mausta suolalla ja siirapilla.
  • Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 25 - 30 minuuttia.


Pepputreeni padan kiehuessa

  • Verryttele kevyesti.
  • Tee 4 x 20 toistoa jalka- ja pakaraliikkeitä: kyykkyjä, askelkyykkyjä, kyykkyhyppyjä tms.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2020!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mitä terveysneuvoa sinun on vaikeinta noudattaa?


KUNTO PLUS suosittelee