Terveellisiä reseptejä Päivällinen Puolen tun... Puolen tunnin lammaspata 45 minuuttia 442,5 kcal Treenaa peppua sen aikaa, kun lammaspata hautuu. Teksti: Michelle Kristensen 8. marraskuuta 2015 Pata valmistuu itsekseen treenin aikana. Puolen tunnin lammaspata Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta ½ suippokaalia tai pientä valkokaalia 300 g karitsanpaistia ½ punaista paprikaa 1 omena 4 kuivattua luumua 2 rkl tuoretta rosmariinia ½ limetin mehu ½ tl pätkä tuoretta chiliä 2 rkl valkoviinietikkaa 1 rkl oliiviöljyä 1 tl agavesiirappia ½ tl merisuolaa Valmistus Leikkaa liha ohuehkoiksi viipaleiksi ja pilko kasvikset. Ruskista lihat öljyssä pannulla. Lisää luumut ja kasvikset. Silppua rosmariini ja chili, lisää ne ja limettimehu pannuun. Mausta suolalla ja siirapilla. Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 25 - 30 minuuttia. Pepputreeni padan kiehuessa Verryttele kevyesti. Tee 4 x 20 toistoa jalka- ja pakaraliikkeitä: kyykkyjä, askelkyykkyjä, kyykkyhyppyjä tms.