Lampaanfilee, perunoita ja lehtikaalia
Mehukas lampaanfilee maistuu yrttisten perunoiden ja lehtikaalin kanssa ja valmistuu nopeasti.
Mehukas lampaanfilee maistuu yrttisten perunoiden ja lehtikaalin kanssa ja valmistuu nopeasti.
Huuhdo ja kuivaa perunat.
Halkaisene kahtia ja voitele leikkauspinnatrypsiöljyllä.
Mausta suolallaja ripottele pinnalle rosmariinia.
Kypsennä 200-asteisessa uunissa20 minuuttia.
Poista kaalista tarvittaessa paksulehtiruoti ja paloittele lehdet.
Huuhdoja kuivaa hyvin.
Puhdista pavut.
Kuumenna 1 rkl oliiviöljyä paistinpannussa.
Lisää kaali, murskattuvalkosipulinkynsi sekä chili japaista hetki.
Mausta suolalla.
Keitä papuja 2−3 minuuttia miedostisuolalla maustetussa vedessä,johon on lisätty tippa rypsiöljyä.
Kuivaa liha.
Kuumenna2 tl oliiviöljyä paistinpannussa.
Lisää voi ja anna sen kuohahtaa.
Laita fileet pannuun ja paista niitä4−7 minuuttia molemmilta puoliltafileiden paksuuden mukaan.
Kokeile lihan kypsyyttä kevyestipainamalla.
Mitä pehmeämpää lihaon, sitä punaisempaa se on sisältä.
Mausta fileet paistamisen aikanasuolalla ja pippurilla.
Annostele liha, minttu, kaali, pavutja perunat tarjolle.