Terveellisiä reseptejä Päivällinen Lammaskusk... Lammaskuskus 25 minuuttia 501 kcal Helpossa ja herkullisessa kuskusissa maistuvat lammas, pinaatti, porkkanat ja tomaatti. Supermaukas ateria pelastaa ankeimmankin päivän! Teksti: Anne Larsen 22. joulukuuta 2021 HERKULLINEN PÄIVÄLLINEN valmistuu alta aikayksikön! © wichmann+bendtsen Lammaskuskus Ainekset Valmistus Tosiasiat Lisää suosikkeihin Poista suosikeista Pidä näyttö päällä Ainekset 2 annosta 125 g lampaan tai karitsan paistia ¼ sipulia 1 porkkana 1 tl oliiviöljyä 1 pieni pala tuoretta kurkumaa 2 dl kana- tai kasvislientä 1 kuivattu chilipalko 1 tl kanelia ½ appelsiinin mehu 60 g täysjyväkuskusia 3 kirsikkatomaattia 50 g lehtipinaattia 1 oksa minttua 1 rkl rusinoita 5 mantelia Valmistus Suikaloi liha ja painele kuivaksi talouspaperilla. Silppua sipuli ja viipaloi porkkana. Kuullota sipuli padassa, lisää porkkana. Raasta joukkoon ½ tl kurkumaa. Lisää kana- tai kasvisliemi, chili, kaneli ja appelsiinimehu. Anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Sekoita kuskusjyvät joukkoon. Lisää tarvittaessa nestettä, jotta ruoka pysyy mehevänä. Jatka hauduttamista muutama minuutti, kunnes jyvät ovat kypsiä. Paahda mantelit pannulla. Puolita tomaatit. Sekoita ne, pinaatti, mintunlehdet ja rusinat kuskusin joukkoon juuri ennen tarjoilua. VINKKI! Kuskus onnistuu myös nyhtiksestä, naudasta tai broilerista. LammasPorkkanaPinaattiTomaatti