Katkarapu-suippokaali-marjasalaatti

20 minuuttia
394 kcal

Kaipaatko uusia tuulia päivällispöytään? Kokeile salaattia, joka koostuu suippokaalista, katkaravuista ja tummista marjoista. Taatusti maukasta!

Katkarapu-suippokaali-marjasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g friseesalaattia
  • 100 g radicchiota eli punaista salaattisikuria
  • 200 g suippokaalia
  • 1 kourallista tilliä
  • 30 tummia marjoja (esim mustikoita, boysenmarjoja tai karhunvatukoita)
  • 400 g katkarapuja
  • 4 rkl vinegrettiä
  • 4 rkl maustamatonta rahkaa tai jogurttia
  • 2 viipaletta täysjyväleipää

Vinegretti

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Pane katkaravut siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja anna sulaa. Painele vesi pois talouspaperilla.
  • Huuhtele ja kuivaa tai linkoa salaatit, silppua suippokaali ja sekoita ainekset.
  • Yhdistä salaattiainekset.
  • Sekoita sinappi, etikka ja oliiviöljy. Lisää rahka tai jogurtti, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. Pirskota kastiketta salaattiin ja tarjoa loppu erikseen. Paahda lisäksi ruisleipää.

No nyt on yksinkertaista elää terveellisesti!

KUNTO PLUSsan keskeisin tavoite on tehdä terveellisistä elämäntavoista helppoja toteuttaa. Tätä tavoitetta silmälläpitäen olemme uudistaneet nettitarjontamme niin, että se sisältää välineet ja kannustusta hyvinvointia edistävään elämäntapaan nyt ja aina.
Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.
Tutustu uuteen KUNTO PLUSsaan

  • 10–30 min treenivideot
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla
  • Suosikit kätevästi saataville omalle sivulle

Juuri nyt: Kokeile 30 vrk ilmaiseksi


Newsletter background