Katkarapu-suippokaali-marjasalaatti

20 minuuttia
394 kcal

Kaipaatko uusia tuulia päivällispöytään? Kokeile salaattia, joka koostuu suippokaalista, katkaravuista ja tummista marjoista. Taatusti maukasta!

Katkarapu-suippokaali-marjasalaatti

Pidä näyttö päällä

Ainekset

2 annosta

  • 100 g friseesalaattia
  • 100 g radicchiota eli punaista salaattisikuria
  • 200 g suippokaalia
  • 1 kourallista tilliä
  • 30 tummia marjoja (esim mustikoita, boysenmarjoja tai karhunvatukoita)
  • 400 g katkarapuja
  • 4 rkl vinegrettiä
  • 4 rkl maustamatonta rahkaa tai jogurttia
  • 2 viipaletta täysjyväleipää

Vinegretti

  • 1 rkl dijoninsinappia
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • 2 dl oliiviöljyä
  • merisuolaa
  • mustapippuria

Valmistus

  • Pane katkaravut siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja anna sulaa. Painele vesi pois talouspaperilla.
  • Huuhtele ja kuivaa tai linkoa salaatit, silppua suippokaali ja sekoita ainekset.
  • Yhdistä salaattiainekset.
  • Sekoita sinappi, etikka ja oliiviöljy. Lisää rahka tai jogurtti, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla. Pirskota kastiketta salaattiin ja tarjoa loppu erikseen. Paahda lisäksi ruisleipää.

Kuntoa ja kiinteyttä KUNTO PLUSsalta!

KUNTO PLUSsan tärkein tavoite on tehdä terveellisestä elämäntavasta helppo. Nettisisältömme ja sovelluksemme tarjoavat tiedot ja välineet, joilla tarveellinen elämäntapa sujuu mutkattomasti. Tilaajana saat käyttöösi sivuston ja sovelluksen kaikki palvelut.

Sivustossa ja sovelluksessa mm:

  • Yli sata 5–40 min treenivideota
  • Kuunneltavat juoksuohjelmat myös vasta-alkajille
  • Pääsy satoihin terveellisiin resepteihin
  • Viikon ruokalista resepteineen sähköpostilla

KUNTO PLUSsan digitilaus – tutustu täältä!


Newsletter background